Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving

Medewerkers van niet-aangesloten corporaties bij Kracht in Mobiliteit zijn welkom bij deze workshop.

Deze masterclass is speciaal ontworpen voor professionals die de kracht van intuïtie willen ontdekken en integreren in hun professionele reis.


Waarom intuïtie?
In een wereld vol snelle veranderingen is intuïtie de sleutel tot wijze besluitvorming en persoonlijke groei. Leer hoe je jouw innerlijk weten kunt aanspreken om krachtige keuzes te maken die in lijn zijn met waar jij voor wil staan.

Wat kun je verwachten?
Tijdens dit dagdeel zoomen we in op wat intuïtie nu eigenlijk is en delen we praktische inzichten en oefeningen om je intuïtieve vermogens te versterken.

Voor wie is deze masterclass?
Deze masterclass is ideaal voor professionals die op zoek zijn naar nieuwe manieren om effectiever te navigeren in hun zakelijke en persoonlijke leven. Of je nu een doorgewinterde professional bent of aan het begin van je leiderschapsreis staat, deze masterclass biedt waardevolle inzichten voor iedereen.

Opbrengst van de Masterclass

Deze masterclass helpt je makkelijker je intuïtie te herkennen en erop te durven varen, ook in de professionele setting. Ontdek hoe je meer je eigen koers kunt volgen, in verbinding met anderen. Leer de balans vinden tussen intuïtie en rationaliteit in de stappen die je zet.

Reserveer Je Plek
Reserveer nu je plek voor deze uitdagende workshop en investeer in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Kosten

Onderdeel Prijs
Prijs per deelnemer 150,-
Opleidingskosten
€ 150,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832