Hier zie je alle beschikbare zelftesten. Iedere zelftest hoort bij een leerlijn, behalve de test digitale vaardigheden. Aan het eind van iedere zelftest krijg je een leeradvies. Op basis daarvan bepaal je welke leeractiviteiten je wilt opnemen in je plan voor morgen. Interesse in één van de testen? Klik op de test, vul je werkmailadres in en je kunt direct starten. Wil je eerst meer weten over wat een zelftest is en wat je kunt verwachten? Lees dan verder onder de zelftesten.

Hoe haal je het meest uit je zelftest?

De zelftest bestaat uit een set vragen over kennis, vaardigheden en houding die relevant zijn voor het betreffende thema of vakgebied. De naam ‘zelftest’ zegt het al: je beantwoordt de vragen over jezelf en ook voor jezelf. Jij bepaalt dus zelf met wie je de resultaten deelt en wat je ermee doet.

Bedenk wel, je beantwoord de vragen op basis van het beeld dat je van jezelf hebt. En dit beeld kan best verschillen van hoe anderen jou zien. Je haalt daarom nog meer effect en inzicht uit je zelftest wanneer je je resultaten bespreekt met je directe collega en/of je leidinggevende. Er zijn zelfs al hele teams die een bepaalde zelftest hebben gedaan en in het team hebben besproken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op het met het team van Watdoejijmorgen.nl.

Hoe werkt het?

Nieuwsgierig geworden? Klik dan op een van bovenstaande zelftesten om hem te openen. Er word je gevraagd je werkmailadres in te vullen. Vervolgens krijg je direct toegang tot de vragen. Beantwoord deze zo eerlijk mogelijk, alleen dan krijg je een realistisch beeld van je ontwikkelmogelijkheden.

De zelftesten zijn voor de gehele corporatiesector ontwikkeld en functies kunnen per corporatie sterk verschillen. Daarom kan het zijn dat je vragen tegenkomt, die voor jouw (beoogde) functie niet relevant zijn. Het advies is om wel alle vragen te beantwoorden. Het kan ook zijn dat er vragen ontbreken, namelijk de vragen die specifiek zijn voor jouw corporatie.

Na afronding van de zelftest kun je een persoonlijk leeradvies downloaden. Met dat advies kun je in gesprek gaan binnen jouw corporatie om je leerpad uit te zetten. De vragen uit de zelftest die niet relevant blijken, die laat je dan buiten je leerpad. En je voegt de onderwerpen toe die specifiek zijn voor jouw corporatie. De zelftest geeft je ook een beeld van wat je allemaal al beheerst voor je vak. Daar mag je trots op zijn!

Actie

Een advies op maat? Doe de intake!