De rol van corporaties is de afgelopen jaren veranderd en zal de komende jaren nog sterker veranderen. Maatschappelijke vraagstukken, wet- en regelgeving, vastgoedontwikkeling en technologische innovaties hebben impact op corporaties en hun bedrijfsvoering.

Wat verandert er in het vakgebied?

Hoe kies je als organisatie je route in deze veranderende wereld en blijf je duurzaam wendbaar met de bedrijfsvoering? En hoe blijven medewerkers toekomstbestendig en kun je ze binden en boeien?

Hoe geef je leiding aan medewerkers die gewend zijn aan zelfregie? Of wil je juist dat medewerkers meer verantwoordelijkheid nemen en zoek je naar manieren om dat te bereiken?

Leidinggeven vraagt tegenwoordig naast empathie en communicatieve vaardigheden om tact, visie, inzicht, aandacht en overtuigingskracht. Het achterhalen van de drijfveren, innerlijke ambities en bindingsfactoren van je medewerkers is noodzakelijk om je medewerkers te kunnen motiveren en inspireren. De wereld verandert en daarmee ook de wijze van leidinggeven.

Wat is mijn volgende stap?

Weet je wat je wilt? Wil je doorgroeien, een ander vak leren, in een andere sector werken of gewoon bijblijven met de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied?

Allemaal goede opties. Want veranderingen blijven doorgaan, dat is zeker. Hoe je daarin meegroeit, besluit jij.

Wat is jouw volgende stap? Wij kunnen je helpen een beeld te vormen van jouw toekomst en je adviseren over de daarbij behorende opleidingen en ontwikkelpunten. Dit doen we door je een paar vragen te stellen. Klik op de knop hieronder en start met het vormgeven van jouw toekomst.

Start nu

“Onze nieuwe manier van werken levert veel energie op.”

Marinus laat los en geeft vertrouwen.
Bekijk zijn verhaal
Testimonial Marinus Kempe
Ben jij klaar voor de 21ste eeuw?

De samenleving verandert snel. Er wordt minder belang gehecht aan kennis. En vaardigheden zoals samenwerken, kritisch denken, creatief denken en handelen en probleemoplossend vermogen worden steeds belangrijker. Het is aan jou om mee te bewegen en je voor te bereiden op de toekomst.

Door digitalisering hebben we toegang gekregen tot een wereld met eigen normen en waarden. Digitale vaardigheden zijn essentieel. De leerlijn Vaardigheden van de 21ste eeuw behandelt de vaardigheden die jij nodig hebt om succesvol deel te nemen in de maatschappij van de toekomst.

Hulp

Vragen?

Wil je meer weten over de mogelijkheden in jouw vakgebied of over een opleiding. Vraag het aan onze experts. Klik hier om contact op te nemen met de helpdesk van watdoejijmorgen.nl