Heb je een vraag over Watdoejijmorgen.nl? Bekijk hier de antwoorden op veelgestelde vragen. Geen antwoord op je vraag kunnen vinden of advies nodig? Neem dan contact op met onze helpdesk via 088 203 28 32 (op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur) of via info@watdoejijmorgen.nl.

Hulp bij inloggen

Via de knop ‘Inloggen’ heb je toegang tot 2 verschillende accounts:

  1. Gebruik je account bij Watdoejijmorgen.nl om je plan voor morgen te bekijken en/of te wijzigen.
  2. Gebruik ‘Mijn academie’ om je geplande training(en) en/of e-learning(s) te bekijken. Je kunt hier alleen inloggen als je bent aangemeld voor een training.


Wachtwoord vergeten? Klik op de knop van het account waarop je wilt inloggen en kies voor ‘Wachtwoord vergeten’. Vul je mailadres in om een nieuw wachtwoord toegestuurd te krijgen.

Ik ben aangemeld voor een e-learning. Waar kan ik de training starten?

Zodra je bent aangemeld voor een e-learning ontvang je inloggegevens voor de leeromgeving: Mijn academie. Ga in de leeromgeving naar ‘Mijn e-learning’ om direct te starten.

Mijn corporatie heeft (nog) geen toegang tot de zelftesten. Wat nu?

Stuur vanuit je zakelijke e-mailadres een mail naar info@watdoejijmorgen.nl met het verzoek om jouw corporatie toegang te geven. Wij controleren je verzoek en zorgen ervoor dat jij en je collega’s zo snel mogelijk aan de slag kunnen met de zelftesten.

Ik wil graag persoonlijk advies over mijn plan voor morgen. Waar kan ik terecht?

Wat leuk dat je aan de slag gaat met jouw plan voor morgen. Het team van Watdoejijmorgen.nl kan jou persoonlijk advies geven. Bel naar 088 203 28 32 of stuur een mail met daarin je wensen naar info@watdoejijmorgen.nl. Liever een gratis loopbaangesprek met een loopbaanadviseur? Via FLOW krijg je een gratis startgesprek met een loopbaanadviseur en aanvullend nog eens twee gratis loopbaangesprekken als je de Loopbaanwijzer hebt doorlopen. Meld je aan bij de Loopbaanwijzer om een startgesprek aan te vragen of direct de loopbaantesten te doorlopen.

Het advies in mijn plan voor morgen klopt niet

Mail je plan voor morgen naar info@watdoejijmorgen.nl en geef aan wat je vragen of opmerkingen zijn. Een van onze adviseurs neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op om samen te komen tot een passend advies.

Welke leerlijnen zijn er te vinden op Watdoejijmorgen.nl?

Kijk voor een actueel overzicht op de pagina ‘Leerlijnen’. Er zijn nu al vier vakinhoudelijke leerlijnen: Verhuur, KCC, Opzichter en Vakman. Daarnaast hebben we de leerlijn ‘Vaardigheden voor de 21ste eeuw’. Deze laatste is voor alle corporatiemedewerkers interessant. Wil je weten welke leerlijn het beste past bij jouw huidige of toekomstige functie? Neem gerust contact op met onze helpdesk.

Mijn e-learning of zelftest werkt niet (goed). Hoe kom ik verder?

Neem contact op met de helpdesk van Watdoejijmorgen.nl. Geef indien mogelijk aan welke melding je krijgt en welke browser je gebruikt, zodat wij zo snel mogelijk de oorzaak kunnen achterhalen en oplossen.

Ik wil Watdoejijmorgen.nl graag promoten binnen mijn corporatie. Zijn er hulpmiddelen?

Leuk dat je Watdoejijmorgen.nl onder de aandacht wilt brengen. Speciaal daarvoor hebben we een communicatietoolkit ontwikkeld. Al deze tools mag je gratis downloaden en gebruiken. Wist je dat het ook mogelijk is om bijvoorbeeld workshops over jouw plan voor morgen te organiseren in jouw corporatie? We leggen je graag de mogelijkheden uit.

Ik heb een tip of opmerking over de website

www.watdoejijmorgen.nl is doorlopend in ontwikkeling en er is dus altijd ruimte voor ideeën. Heb je een suggestie om de website beter te maken of mis je wellicht iets? Laat het ons vooral weten!

Wat is het verschil tussen Mijn plan voor morgen en een zelftest?

Jouw plan voor morgen helpt je bij het in kaart brengen van jouw ontwikkelwens. Wil je je in je vak ontwikkelen? Ambieer je een leidinggevende functie? Of heb je nog geen idee en wil je weten hoe je een eerste idee kunt vormen? Door een paar vragen te beantwoorden, krijg je een advies passend bij jouw ontwikkelwensen binnen nu en twee jaar. Een zelftest geeft je inzicht in welke kennis- en vaardigheden je al beheerst. Dit kunnen kennis en vaardigheden zijn binnen jouw huidige of gewenste vakgebied of binnen een bepaald thema, zoals digitale vaardigheden of ‘Vaardigheden voor de 21ste eeuw’. Ook krijg je inzicht in de punten waarop je je (nog verder) kunt ontwikkelen. Aan het eind van de zelftest krijg je een leeradvies passend bij jouw antwoorden. Dit advies kun je opnemen in jouw plan voor morgen. Kijk voor meer uitleg op de pagina Zelftesten.

Heb je tips of suggesties voor de meest gestelde vragen?
Neem dan contact met ons op.

Contact