Het vakgebied Staf is een verzameling van meerdere, specialistische vakgebieden. De medewerkers in deze vakgebieden versterken en adviseren over de kerntaken van de corporatie.

Wat verandert er in het vakgebied?

Maatschappelijke vraagstukken, veranderingen in wet- en regelgeving, vastgoedontwikkelingen en technologische innovaties beïnvloeden de rol van corporaties. Hierdoor veranderen de kerntaken en de bedrijfsvoering van corporaties.

Als stafmedewerker ondersteun je, vanuit je eigen specialisme, bestuur en management in de uitvoering van het corporatiebeleid. Je houdt je bezig met het voorbereiden, ontwikkelen, uitvoeren en verbeteren van het beleid.

Interne en externe ontwikkelingen zoals een veranderende maatschappij en veranderingen in dienstverlening beïnvloeden het werk van de corporatiemedewerkers. Als stafmedewerker heb jij een belangrijke rol in de transitie van organisatie, systemen en medewerkers en de noodzakelijke cultuurverandering.

Voorbeelden van ontwikkelingen

  • Dienend leiderschap helpen ontwikkelen
  • Samenwerking bevorderen
  • Organisatie en mensen ontwikkelen richting 2025
  • Integrale adviezen
  • Datagestuurde adviezen om dienstverlening te verbeteren

“Ik weet nu waar mijn krachten en kwaliteiten liggen.”

Albert keek niet verder maar doet dat nu juist wel.
Bekijk zijn verhaal
Testimonial Albert Noorlander
Hulp

Vragen?

Wil je meer weten over de mogelijkheden in jouw vakgebied of over een opleiding? Vraag het aan onze experts. Klik hier om contact op te nemen met de helpdesk van watdoejijmorgen.nl