Type opleiding
Klassikaal
Duur
1 dagdeel
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving

Herkenbaar?
Je leeft van salaris naar salaris
Je piekert over je financiële toekomst
Je zit vast in de ratrace
Je denkt dat rijkdom niet voor jou is weggelegd
Je gelooft dat je je leven lang moet werken voor geld

Wil jij meer vrijheid? Meer tijd en geld om leuke dingen te doen? Eerder met pensioen of juist nu een sabbatical nemen? Stop dan met piekeren over je financiën en stop met overleven in de ratrace. Je hoeft niet je hele leven lang keihard te werken voor dat grote huis en die dure auto, waar je door je drukke leven maar weinig van kunt genieten. Financiële vrijheid is voor iedereen mogelijk, maar je moet er wel iets voor doen.
Wat levert de workshop op?
Tijdens deze workshop:
  • Leg ik uit wat financiële vrijheid nu eigenlijk is
  • Laat ik zien wat rijke mensen anders doen en hoe je deze strategie zelf kunt toepassen
  • Leer je hoe je stap voor stap financieel vermogen opbouwt
  • Vertel ik over mijn eigen weg naar financiële vrijheid

1 op 1 coaching
Na de workshop plannen we een 1 op 1 gesprek in van 1,5 uur. Bij voorkeur houden we die in mijn camper zodat je even helemaal los komt uit je omgeving. Tijdens dit gesprek gaan we aan de slag met jouw persoonlijke situatie en uitdagingen. Zodat je na deze workshop weet welke stappen je kunt zetten en niet terugvalt in je oude patronen.
Na de workshop en de 1 op 1 coaching heb jij concrete handvatten voor jouw financiële vrijheidsplan. Geen ‘woo-woo-verhaal’ dat je over een jaar miljonair kunt zijn. Maar een bewezen strategie waarmee je financieel vrij kunt worden op jouw manier en in jouw tempo. Zodat geld jou de vrijheid geeft om het leven te leiden dat écht bij jou past.
Voor wie is deze workshop
Deze workshop is voor jou als je meer grip wilt op je financiën, meer rust in je hoofd en vol vertrouwen naar je (financiële) toekomst wilt kijken. Je bent bereid oude patronen los te laten, verandering te brengen in je leven en je bent nieuwsgierig naar wat financiële vrijheid voor je kan betekenen.

Trainer: Maartje Ronda (www.geluksplukkers.nl)
* Kun je niet op deze datum maar zou je de workshop wel graag willen volgen? Laat dit dan weten door een mailtje te sturen naar maartje@geluksplukkers.nl. Dan hou ik je op de hoogte van nieuwe data en locaties.
Aanmelden
Na aanmelding ontvang je een mail met alle benodigde informatie en neem ik contact met je op om de 1 op 1 coaching te plannen.


Opleidingskosten
€ 215,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832