We zetten met z'n allen flink wat stappen

Leren en ontwikkelen is belangrijk voor ons mooie vak. Zo blijven we bij, kunnen we ons werk nog beter doen en halen we er meer plezier uit. Er worden al heel wat stappen gezet naar een écht lerende branche. En iedere stap die jij zet hoort daarbij. Ontdek wat en hoe jouw corporatiecollega's leren, krijg slimme tips in de mini-podcasts, vraag de handige Zet 'n Stap Box aan of maak meteen jouw Plan voor Morgen.

Bij iedere klik gaat de stappenteller lopen.
Zet jij 'n stap, dan gaan we met z'n allen vooruit.

Logo zet n stap

Stappenteller

15 juli 2024 Aantal bezoekers vandaag 446
1672401846

VOLG DE STAPPEN VAN

Laat je inspireren door je collega’s. Volg de persoonlijke stappen van Soraya Gallas, ontdek welke stappen Vincent Bloot en zijn team nemen of hoe directeur-bestuurder Bert Moormann aan de slag gaat met SPP. Meld je aan om een of meerdere personen te volgen, dan ontvang je dit jaar een aantal inspirerende updates in je inbox.

“Blijf jezelf afvragen wat je later wilt worden” Soraya Gallas, Contract- en leveranciersmanagement & Dagelijks Onderhoud bij Hof Wonen
SORAYA’S STAP: IN BEWEGING BLIJVEN
“Als je groeit als teamleider groeit je team mee.” Vincent Bloot, Teamleider Wijkbeheer bij Maasdelta Groep
VINCENTS STAP: OPLEIDING PERSOONLIJK LEIDERSCHAP
“Strategische personeels- planning is geen project, het is er altijd” Bert Moormann, Directeur-Bestuurder Domesta
BERTS STAP: SPP ALS CONTINU PROCES ZIEN

MINI-PODCASTS

Er kan veel op het gebied van leren en ontwikkelen. Misschien wel meer dan je denkt. In 5 minuten vertellen we je er meer over. Lekker kort, lekker duidelijk. Podcast één en twee zijn speciaal voor medewerkers om erachter te komen wat je leermogelijkheden zijn, en inzicht in je loopbaanmogelijkheden. Podcast drie is er voor directeur-bestuurders en leidinggevenden die zich bezig houden met SPP-DI en strategie.

Inzicht in je leermogelijkheden

podcast | 5 minuten

Jouw plan voor morgen en het 15-minuten leeradvies

Luister podcast 1

Inzicht in je loopbaanmogelijkheden

podcast | 5 minuten

Loopbaanwijzer/-adviseurs en loopbaanontwikkelbudget

Luister podcast 2

Toekomstbestendige strategie met SPP

podcast | 5 minuten

Strategische personeelsplanning-DI en Strategisch adviesgesprek

Luister podcast 3

MINI-PODCASTS

Podcast vier is ook voor directeur-bestuurders en leidinggevenden met uitleg over de scan lerende organisaties en het thema lerend werken, podcast vijf is voor leidinggevenden en medewerkers met uitleg over de ontwikkelpraatkaart en trainingen die te vinden zijn op watdoejijmorgen.nl

Een lerende organisatie

podcast | 5 minuten

Scan lerende organisaties en thema lerend werken

Luister podcast 4

Het goede gesprek

podcast | 5 minuten

Ontwikkelpraatkaart en trainingen op watdoejijmorgen.nl

Luister podcast 5

Nog meer podcasts?

podcast | 5 minuten

Mogelijk komen er meer podcasts beschikbaar in de toekomst, houd ons Spotify account in de gaten!

Shadi Karazi, Wijkbeheerder Maasdelta Groep

"Zeven jaar geleden vluchtte ik uit Syrië en begon helemaal opnieuw. Met mijn leven en mijn carrière. Toen besefte ik dat er twee keuzes zijn: niks doen en stilstaan of omdenken en sterker worden. Het was aan mij. Ik leerde de taal en ging relevante opleidingen doen. Nu ontwikkel ik mij ten volste bij Maasdelta Groep. Wat ik liefste doe? Mensen inspireren!"

Vincent van Huijgevoort, Vastgoedadviseur Portaal

“Mijn groei zat vast en ik wist niet goed wat ik kon veranderen. Ik ben in beweging gekomen en heb het ontwikkelprogramma van FLOW en Jong Aedes gevolgd. Nu werk ik weer met veel plezier, passie en doorgroeimogelijkheden aan toekomstbestendige wijken.”

Jouw stap ook in de spotlights?

Deel 'm met ons!

Zet 'n Stap Box

Breng jezelf, je team of je hele corporatie in beweging met een Box vol praktische tools en communicatiemiddelen. Van posters tot complimentenkaarten. Van compacte uitvouwfolders boordevol tips tot deurhanger. Mis ‘m niet.

Zet 'n Stap Stand

Boek ons nu voor de Zet 'n Stap roadshow! Heb je een leuk evenement? Of een (loopbaan)markt? Boek ons dan nu met deze leuke vrolijke stand.

Zet 'n Stap en boek de stand!
Zet 'n Stap is een campagne van de CAO partijen, uitgevoerd door FLOW in samenwerking met De Corporatie Academie. De campagne is mede mogelijk gemaakt met een bijdrage van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.