Type opleiding
Klassikaal
Duur
2 uur
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving

Op 12 maart verzorgen Karin Wiebenga-Neelen en Angélique van der Zijden de workshop over de overgang voor vrouwen die er meer over willen weten, horen en zien. Zij weten hoe belangrijk het is dat er meer bekend wordt over de overgang. Want als je weet wat er met je aan de hand is kun je de actie ondernemen die bij jou past!

Elke vrouw tussen de 45 en 60 jaar is of komt in de overgang. En het is net als zwangerschap of de puberteit een normaal vrouwelijk fenomeen. Wanneer er onverklaarbare klachten zijn, een gevoel van onmacht of als je de regie gevoelsmatig kwijt bent, dan kan het zijn dat je in de overgang bent. De overgang is niet alleen het stoppen met menstrueren of het krijgen van opvliegers. Het is een hele nieuwe fase die je als vrouw ingaat en je neemt je partner, collega en werkgever hierin mee.

Het is ook een transitiefase die een vrouw ingaat. Karin en Angélique vinden het belangrijk dat elke vrouw hiervan op de hoogte is en ze willen het graag makkelijk bespreekbaar maken. Met alle leuke en minder leuke dingen die erbij horen.
Het is belangrijk dat je jezelf informeert, dat je met andere vrouwen (én mannen, collega’s én leidinggevenden) erover praat, inzichten opdoet over jezelf én dat je je eigen plan trekt, zodat je om aan de andere kant van de transitie te komen, weet, ziet, voelt en hoort wat je te doen staat! Nieuwsgierig? 
Kom naar de interactieve workshop. Bekijk via onderstaande link alvast de 7 dingen die elke vrouw moet weten. OVER(7dingen_2018).indd (kenniscentrum-overgang.nl)

Karin en Angélique zijn ervaringsdeskundigen, trainer/coach en gecertificeerd OVERgangscoach. Zij zijn van het Kenniscentrum-Overgang, waar jij als vrouw (en partner, collega, leidinggevende, beleidsmaker, ondernemingsraad) terecht kunt met je vragen over de overgang. Zij faciliteren dat vrouwen zelf de regie nemen op gezond en vitaal ouder worden. Het is van groot belang om de transformatie van de overgang goed te benutten en te zien hoe jij de kwaliteit van jouw leven kunt verbeteren. We ondersteunen je om actief op zoek te gaan naar wat jou helpt om gezond en vitaal in én na de overgang te zijn. Ze zien je graag in de workshop!

Annuleren Annuleren kan kosteloos tot uiterlijk 3 weken voorafgaand aan de training. Daarna worden de kosten volledig in rekening gebracht.

Kosten

Onderdeel Prijs
Training € 50,-
Opleidingskosten
€ 50,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832