Met de Office-applicatie Teams kun je eenvoudig vanaf iedere locatie vergaderen en samenwerken in een team. Wil je leren hoe je dat kunt doen en wat de mogelijkheden zijn? Dan is deze webinar echt iets voor jou!

Opleidingskosten
€ 165,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Met de Office-applicatie Teams kun je eenvoudig vanaf iederelocatie vergaderen en samenwerken in een team. Wil je leren hoe je dat kuntdoen en wat de mogelijkheden zijn? Dan is deze webinar echt iets voor jou!

Doelgroep
Iedereen die met Teams samenwerkt en al enige basiskennis heeft.

Doel van deze opleiding

Tijdens de webinar behandelen we de volgende onderwerpen:

  • Maken van een team
  • Onderdelen van een team
  • Werken met kanalen
  • Een vergadering organiseren
  • Mappen en bestanden bewerken in SharePoint

Werkwijze
In de webinar volg je een training met een kleine groep. Je wordt uitgenodigdvia Teams en neemt deel aan een online klas setting. Je ziet en hoort detrainer en de presentatie die wordt gegeven. Naast een presentatie en uitlegvan de trainer wordt er onder begeleiding van de trainer gezamenlijk gewerktaan opdrachten. Tijdens de webinar ervaar je de training alsof je in de klaszit met elkaar, maar dan op afstand!

Na inschrijving ontvang je een bevestiging. Ongeveer 7 dagenvoor de training ontvang je een e-mail met daarin de uitnodiging voor deTeams-meeting inclusief toegang tot het cursusmateriaal. Uiterlijk 7 dagen voorde training wordt ook bepaald of de training doorgaat.

Naslagwerk
Na de webinar heb je nog 12 maanden toegang tot Integrated Learning Teams: eenportal met daarin een nulmeting, theoriemodule en toets.