Type opleiding
Klassikaal
Duur
4 dagen
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving

Ben jij een jonge, ambitieuze manager die zijn leiderschapsvaardigheden naar een hoger niveau wil tillen? Dan is de leergang 'Wijs Leiderschap voor Emerging Leaders' precies wat je zoekt. Dit intensieve programma stelt jou in staat om diepgaand zelfinzicht te ontwikkelen, essentieel voor wijs en effectief leiderschap. In een veilige en stimulerende leeromgeving oefen je zelfreflectie, wissel je ideeën uit en leer je van de diverse perspectieven door interacties met sprekers uit verschillende disciplines. Dit programma is uniek omdat het niet alleen focust op theoretische kennis, maar je ook actief betrekt bij het vormgeven van jouw eigen leiderschapsstijl, voorbereid op de complexe uitdagingen van de toekomst. Ben je klaar om te ontdekken hoe deze leergang jou kan helpen jouw potentieel als leider volledig te realiseren?

Resultaat
Na het volgen van de leergang 'Wijs Leiderschap voor Emerging Leaders' neem je waardevolle inzichten en vaardigheden mee naar je werk die jou als jonge professional onderscheiden. Je voelt je zekerder omdat je een diepgaande zelfkennis hebt ontwikkeld en begrijpt beter wie je bent en wat je drijfveren zijn. Je leert hoe je jouw persoonlijke en professionele doelen kunt afstemmen en hoe je effectief omgaat met de hoge druk en verwachtingen die op je pad komen. Ben je klaar om als leider de uitdagingen van de toekomst aan te gaan?

Doelgroep
Ben jij manager tussen 25-40 jaar en wil je jouw leiderschapsvaardigheden verder ontwikkelen? Het programma 'Wijs Leiderschap voor Emerging Leaders' is speciaal ontworpen om managers zoals jij te ondersteunen in hun professionele en persoonlijke groei. Ongeacht of je net begonnen bent als manager of al ervaring hebt, dit programma is relevant als je het belang van zelfkennis en persoonlijke ontwikkeling erkent en hiermee actief aan de slag wilt gaan. Je deelt ervaringen, overtuigingen en ideeën met andere managers en leert van sprekers uit diverse disciplines. Er is geen specifiek instapniveau vereist, maar een sterke motivatie en de bereidheid om actief en betrokken deel te nemen zijn essentieel. Ben je klaar om jezelf uit te dagen en je potentieel als wijs leider volledig te benutten? Meld je dan nu aan voor 'Wijs Leiderschap voor Emerging Leaders' en til je leiderschap als manager naar een hoger niveau!

Doel van deze opleiding

In de leergang 'Wijs Leiderschap voor Emerging Leaders' ga je een uitgebreid en diepgaand traject in waarbij verschillende cruciale thema's aan bod komen. Onderstaand lees je de volgorde en inhoud van de onderwerpen die je gaat verkennen:

1. Kennismaking en Coderingssessie:
Op de eerste dag begin je met een uitgebreide kennismaking en een coderingssessie onder leiding van de moderator. Dit zet de toon voor open communicatie en samenwerking tijdens de hele leergang

2. 'Ken u zelve':
Dr. Welmoed Vlieger introduceert je aan de filosofie van zelfkennis, essentieel voor iedere leider. Je duikt in het belang van zelfbegrip en hoe dit je leiderschapskwaliteiten kan beïnvloeden.

3. Socratische Gesprekken:
Dr. Erik Boers neemt je mee in de wereld van het Socratische gesprek, waar je leert door vragen te stellen en te reflecteren, essentieel voor diepgaande dialogen en besluitvorming.

4. Future Leadership:
Op de tweede dag start je met een sessie over nieuw wijs leiderschap in complexe tijden, gegeven door professor dr. Freek Peters. Hier leer je over de uitdagingen en benodigde vaardigheden voor toekomstige leiders.

5. Adaptiviteit en Veerkracht:
Willem Emke behandelt hoe je als leider adaptief en veerkrachtig kunt blijven in veranderende omstandigheden, een cruciale vaardigheid in een snel evoluerende wereld.

6. Geestelijke Oefening en Reflectie:
Gedurende meerdere sessies geleid door de moderator reflecteer je op wat je hebt geleerd en hoe je dit kunt toepassen in je persoonlijke en professionele leven.

7. Het Scheppende van Taal:
Willem Smit geeft een masterclass over de kracht van taal en communicatie, en hoe je ruimte kunt vinden in taal en in jezelf.

8. Certificaatuitreiking en Toetreding Genootschap:
Aan het einde van de leergang word je officieel erkend voor je deelname en inzet, een moment van viering en erkenning van je groei als leider.

Werkwijze
Deze leergang is speciaal voor jou als jonge, ambitieuze leider die zijn/haar potentieel wil maximaliseren en zich voorbereidt op toekomstige uitdagingen. Met onze unieke aanpak van directe interactie, persoonlijke reflectie en praktische toepassing bieden wij een veilige en stimulerende omgeving waarin je groeit als persoon en als leider.

Voorafgaand aan het programma hebben we een persoonlijk gesprek met jou om je leerdoelen scherp te stellen, zodat je maximaal profiteert van de leergang. Bovendien krijg je voorbereidingsopdrachten die je helpen om tijdens de leergang actief deel te nemen en echt de diepte in te gaan. Onze unieke aanpak zorgt ervoor dat je niet alleen leert, maar ook ervaart en reflecteert in een omgeving die jouw groei als leider stimuleert. Dus, zie jij jezelf al staan als de leider van morgen? Meld je dan nu aan en start jouw reis naar wijs leiderschap! Twijfel je of deze leergang bij jouw leervraag of situatie past? Neem dan contact met ons op via info@decorporatie-academie.nl

Planning

Datum Tijd Locatie Aanmelden
30-09-2024
13:00 - 22:00
Kloosterhotel ZIN - Vught
01-10-2024
09:00 - 22:00
Kloosterhotel ZIN - Vught
02-10-2024
09:00 - 22:00
Kloosterhotel ZIN - Vught
03-10-2024
09:00 - 17:00
Kloosterhotel ZIN - Vught
Dit is een meerdaagse training
Aanmelden
Datum, tijd & locatie
30-09-2024 13:00 - 22:00
Kloosterhotel ZIN - Vught
01-10-2024 09:00 - 22:00
Kloosterhotel ZIN - Vught
02-10-2024 09:00 - 22:00
Kloosterhotel ZIN - Vught
03-10-2024 09:00 - 17:00
Kloosterhotel ZIN - Vught
Dit is een meerdaagse training

Kosten

Onderdeel Prijs
Trainingsprijs € 4.000,-
Arrangementskosten € 975,-
Opleidingskosten
€ 4.000,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832