Op 23 mei kun je het gratis webinar ‘Huurdersparticipatie: geen project maar een houding’ volgen. Hoe zorg je ervoor dat je mensen die niet zo makkelijk hun stem laten horen, tóch gaat bereiken en betrekken? Meld je snel aan!

Corporaties voeren steeds vaker participatieprojecten uit, waarbij inclusiviteit belangrijk is. We willen zoveel mogelijk huurdersperspectieven in beeld krijgen en huurdersgroepen spreken. Oók de mensen uit het "stille midden" en de caring majority. Soms lukt dat goed en soms met minder succes.
Dus hoe kan dat ook anders?

Nanneke van der Heijden is participatieprofessional met ervaring in het brede speelveld van (rijks)overheid, provincie, gemeenten en corporaties. Daarnaast is ze auteur van het boek "In 10 stappen beter in burgerparticipatie" en stelt dat participatie vooral een houding is.

In dit webinar neemt ze je mee in de veranderende huurdersgroep en wat dat betekent voor jou als betrokken corporatiemedewerker. Ook geeft zij inspirerende voorbeelden en technieken over hoe je in blijvende en positieve verbinding komt met huurders.

Dit webinar vindt plaats op donderdag 23 mei om 13:00 uur en duurt 70 minuten. We geven dit webinar vanwege ons maandthema ‘de veranderende huurder’.