Als corporatiemedewerker is het jouw taak om woningen te realiseren voor mensen met beperkte middelen, zodat zij kunnen wonen in een prettige en leefbare omgeving. Dit brengt verschillende uitdagingen met zich mee, zoals het omgaan met (psychisch) kwetsbare huurders en/of huurders met schulden. Aan de andere kant zijn er ook niet-kwetsbare huurders die soms het gevoel hebben dat de dienstverlening niet voldoet aan hun individuele behoeften. Hoe blijf je flexibel en pragmatisch in het omgaan met deze diverse groep huurders, zodat je elk individueel geval een goede dienstverlening kunt bieden? Om je hierbij te ondersteunen, staat ons thema deze maand in het teken van: De veranderende huurder.

Webinar

Op 23 mei kun je een GRATIS webinar volgen waar Nanneke van der Heijden jou vertelt hoe je ervoor zorgt dat je mensen die niet zo makkelijk hun stem laten horen, tóch gaat bereiken en kunt betrekken. Meer dan 200 collega’s hebben zich al ingeschreven dus reserveer hieronder snel je plek!

Poster

Daarnaast hebben we een poster samengesteld met ons aanbod rond dit thema, waaronder trainingen en inspirerende content, ontworpen om je kennis te vergroten over dit onderwerp. Deze kun je aanvragen via info@watdoejijmorgen.nl. Om uit te printen, of digitaal met jouw collega’s te delen.

Thema op WDJM

Maar dat is nog niet alles. Op watdoejijmorgen.nl staat een heel thema rondom De veranderende huurder. Hier kun je per vakgebied alle informatie vinden over de veranderende huurders en waarom het zo belangrijk is om hier kennis van te hebben. Ook hier staan relevante trainingen (per vakgebied) en handige links met meer informatie.