Duur
2,5 uur
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving

Hoe blijf je goed, gezond en met plezier aan het werk? Hoe zorg jij ervoor dat je jouw talenten ten volle benut? En hoe zie jij je toekomst?

Het is belangrijk om af en toe stil te staan bij dit soort vragen. Dit vergroot jouw duurzame inzetbaarheid: de mogelijkheid om leuk werk te houden én eventueel nieuw werk te krijgen.

Tijdens het koerskaartspel ga je, onder leiding van de spelleider, met elkaar het gesprek aan. Over je wensen, je talenten, wat je daarvoor wilt ontwikkelen en je komt tot concrete stappen waar je morgen mee aan de slag kan.

Meedoen met het koerskaartspel is voor alle medewerkers. Het is niet moeilijk, gaat lekker vlot en is ook online prima te doen. Je bent dan in een teams-meeting met je eigen miniatuur koerskaart voor je.

Mensen die eerder met een koerskaart werkten vonden dit ‘verrassend’, ‘verhelderend' en vooral ‘leuk’.

Als je bij inschrijving je thuisadres opgeeft, dan sturen we vooraf een A4 formaat koerskaart toe. Adresgegevens worden naderhand vernietigd.

Dit spel is een leuke manier om, ook online, toe te werken naar concrete stappen in je loopbaan. Ieder zijn situatie is uniek en vraagt een eigen invulling.

Spelleider: Do Kusters

Reacties van spelers van het Koerskaart spel:
De Koerskaart geeft meer inzicht, niet alleen over jezelf, maar ook van andere collega’s binnen en buiten je eigen corporatie. De ideeën die andere collega’s hebben brengen jezelf ook weer op andere, verfrissende en nieuwe gedachten. Het is altijd goed om eens in de 3-5 jaar dit spel te doen, zodat je ook voor jezelf weet waar je staat en wat je eventueel te doen hebt om een betere koers uit te zetten en de benodigde hulpmiddelen te regelen. Ook al ben je zeer tevreden in je huidige functie, dan is dit spel nog steeds heel nuttig. De wereld om ons heen veranderd zeer snel. Daarmee is het ook nodig zelf je steeds aan te passen aan de verandering. Dit spel is daarbij een hulpmiddel die je opnieuw aan het denken zet. Ronald Veenstra, Manager ICT & Facilitaire Dienst bij Wonen Limburg

Vorige week heb ik samen met medewerkers van andere corporaties het koerskaartspel gespeeld. Hoewel ik nog aan het begin van mijn loopbaan sta en pas sinds kort bij de corporatie werkzaam ben, was het verhelderend om stil te staan bij de vragen die tijdens het spel aan bod kwamen. Daarnaast is het interessant om met collega’s van andere corporaties in gesprek te raken en een kijkje in hun keuken te krijgen. Voor elke leeftijd en fase in de carrière is het goed om af en toe bewust na te denken over de toekomst en jezelf af te vragen “ben ik op koers”? Het koerskaartspel biedt ruimte voor deze bewustwording, een moment dat er door drukke agenda’s eenvoudig bij in schiet. Leuke gesprekken en goede feedback! Heel verhelderend en ook nog leuk om te doen! Danique Rautert, communicatieadviseur bij HEEMwonen.

Wil jij het Koerskaartspel in-company organiseren? Dan is dit mogelijk in overleg. Je kunt contact opnemen via info@watdoejijmorgen.nl
Opleidingskosten
€ 0,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832