Duur
32 – 38 uur
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving

Wil jij ook graag beschikken over het minimale basisniveau digitale vaardigheden en daarbij de mogelijkheid hebben om een erkend certificaat te behalen? Dan is de Integrated Learning E-userskills iets voor jou. Zo kun je aantoonbaar digitaal vaardig worden.

Het maakt niet uit welke functie of welk niveau je hebt. Door middel van Integrated Learning E-userskills kun je gericht op je eigen niveau trainen. Zo leer je naast de basis digitale vaardigheden nóg meer over de specifieke onderwerpen die voor jouw functie van belang zijn.

Beschikbaarheid e-learning
Na inschrijving heb je 12 maanden toegang tot de e-learning. Daarna vervalt je toegang automatisch.

E-userskills Examen - Certificaat Digitale Vaardigheden

Je kunt natuurlijk ook een officieel examen doen. Wil je dit examen doen? Vraag ernaar bij onze helpdesk: info@watdoejijmorgen.nl.

Doel van deze opleiding

Het leerarrangement Integrated Learning E-userskills bestaat uit de volgende onderdelen:

Module A

 • ICT Algemeen
 • Bestandsverwerking en Online samenwerken
 • Veiligheidsbewustzijn en Privacy
 • Internet
 • Social Media

Module B

 • Tekstverwerking
 • Spreadsheets
 • Presentatiepakketten
 • E-mailtoepassing en Digitale agenda

Werkwijze
De online training is gebaseerd op het Integrated Learning leerconcept en bestaat uit verschillende werkvormen:

Nulmeting
Door middel van de nulmeting kun je je eigen kennis- en vaardigheidsniveau vaststellen.Uit deze nulmeting volgt een persoonlijk opleidingsadvies, waardoor je gericht leert.

Theoriemodules

De theoriemodules kunnen gericht vanuit de nulmeting of in hun geheel doorlopen worden. De theoriemodules bevatten instructievideo's, simulaties, naslagwerk en additionele opdrachten.

Het oefenexamen

Het oefenexamen is inhoudelijk vergelijkbaar met het officiële E-userskills Examen Certificaat Digitale Vaardigheden en vormt daarom een goede voorbereiding hierop. Leg je het oefenexamen met goed gevolg af, dan ontvang je daarvan een apart certificaat.

Examen
Om aan te tonen dat iemand voldoet aan de minimale eisen voor basis digitale vaardigheden is het E-userskills Examen Certificaat Digitale Vaardigheden ontwikkeld. Het cursusmateriaal van Integraded Learning E-userskills sluit naadloos aan op de stof die getoetst wordt in het examen en vormt daarom de ideale voorbereiding. De examens kunnen los bij het leerarrangement worden besteld en vormen de perfecte afsluiting van de trainingsperiode.

Het examen wordt op drie verschillende manieren aangeboden:

 • Op een centrale plek georganiseerd waarbij deelnemers zich kunnen inschrijven voor een beschikbare datum en plaats. Het examen vindt plaats op een aangewezen locatie die voldoet aan de gestelde exameneisen.
 • Op een vooraf vastgestelde examenlocaties die voldoet aan de gestelde exameneisen waarbij deelnemers zich kunnen inschrijven voor een beschikbare datum en plaats.
 • Bij een onderwijsinstelling die zelf zorgdraagt voor de organisatie en de afname van het examen.

Direct na afronding van het examen kan de deelnemer het resultaat inzien en bij een voldoende resultaat het certificaat digitaal ontvangen.

Kosten

Onderdeel Prijs
Training € 178,-
Opleidingskosten
€ 178,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832