Type opleiding
Klassikaal
Duur
1 uur en 15 minuten
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving

Heb je wel eens het gevoel dat dingen gewoon niet lukken, of dat alles anders loopt dan je had verwacht? Dan is dit webinar echt iets voor jou! En zelfs als je denkt dat je alles al weet, garanderen we dat je nog iets nieuws zult leren. Dit is jouw kans om nieuwe inzichten op te doen en je aanpak te verfrissen. Zorg dat je erbij bent en laat je inspireren!

Wat is de bedoeling?
In 75 minuten krijg je via een webinar alles te weten over hoe je op verschillende manieren met problemen om kunt gaan.

Omdenken is één van die manieren, dus je gaat samen onderzoeken hoe dat werkt en waarom het zo simpel klinkt maar zo verdraaid lastig is. Een interactieve sessie.

Je bent niet in beeld, maar doet actief mee, onder andere via de chat. Een fijne kennismaking met dit gedachtegoed. Er wordt gewerkt met humorvol beeldmateriaal en een interactieve quiz. Kortom het webinar is leuk en leerzaam.

Er wordt gewerkt met de tool WebinarJam. De link om deel te nemen wordt uiterlijk een week voorafgaand aan het webinar aan je gemaild. Hiermee kom je in het webinar dat speciaal voor jullie is gemaakt.

Een trainer, moderator en chat begeleider zitten dan klaar om het webinar voor jullie te verzorgen. Er wordt gevraagd om ook Teams, Zoom of een Citrix omgeving te sluiten. Het webinar is het beste te volgen via de browser Chrome. Verder is het webinar na afloop nog een week terug te kijken.

Kosten

Onderdeel Prijs
Prijs per deelnemer 0,-
Opleidingskosten
€ 0,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832