Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving

De kracht van AI

Ontdek de kracht van AI: hoe kun je Artificial Intelligence voor je laten werken. Het staat nog redelijk in de kinderschoenen, maar je kunt er straks vast niet meer omheen! Met deze online workshop krijg je een introductie in het gebruik van AI, speciaal ontworpen voor deelnemers van corporaties. Leer hoe je deze revolutionaire AI-technologie kunt gebruiken, bijvoorbeeld voor:

  • Geweldige klantenservice: Je kunt het gebruiken om veelgestelde vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en snel hulp te bieden aan klanten.
  • Leuke ideeën bedenken: We laten je kennismaken met de creatieve kant van AI-tools, zodat jij het kunt gebruiken om innovatie en ideeëngeneratie binnen jouw corporatie te stimuleren. Je zult verrast zijn door de frisse en nieuwe concepten die het kan genereren!
  • Persoonlijke assistentie: AI-tools kunnen fungeren als jouw persoonlijke assistent. Ontdek hoe het kan helpen bij het beantwoorden van interne vragen, het verstrekken van bedrijfsinformatie en het ondersteunen bij dagelijkse taken. Het is alsof je een virtuele hulp in de arm neemt!
  • Slimme contentcreatie: Leer hoe je AI-tools kunt gebruiken om geweldige content te creëren voor jouw corporatie. Of het nu gaat om het schrijven van interessante blogs, het maken van overtuigende marketingmateriaal of het ontwikkelen van relevante inhoud, de AI-tool staat voor je klaar om je te helpen.

Schrijf je vandaag nog in voor onze workshop en ontdek hoe de AI-tool je kan ondersteunen in allerhande taken. Laat je verrassen door de eenvoudige en toegankelijke mogelijkheden van deze innovatieve technologie.

Wat is het resultaat?

Na dit webinar:

  • weet je hoe de AI-tool werken;
  • heb je geleerd hoe je ChatGPT of Bing toepast als (brainstorm)tool;
  • heb je ideeën opgedaan om het in je werk te gaan toepassen.

Voor wie is deze workshop?
Voor alle medewerkers die op een innovatieve en creatieve manier zich willen laten verrassen van de mogelijkheden van de AI-tools.


Praktische informatie:

  • Het is een online workshop.
  • Het webinar duurt maximaal 1,5 uur via Teams.
  • De training wordt verzorgd door Christianne Bongers en Sandra Nellen van Kracht in Mobiliteit.

Deze training wordt gratis aangeboden.

Afmelden kan kosteloos tot een week van tevoren, anders worden no-show-kosten (€ 50 incl. btw) bij je in rekening gebracht.

N.B. wanneer bij het aanmelden een bepaalde datum niet meer zichtbaar is, dan is de training hoogstwaarschijnlijk vol, maak dan indien dit mogelijk is een keuze voor een andere datum of meld je aan in de wachtkamer.

Planning

Datum Tijd Locatie Aanmelden
31-10-2024
14:00 - 15:15
Teams, online
Aanmelden
Datum, tijd & locatie
31-10-2024 14:00 - 15:15
Teams, online -

Kosten

Onderdeel Prijs
Training 0,-
Opleidingskosten
€ 0,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832