Type opleiding
Klassikaal
Duur
1,5 uur
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving

Ontdek de meerwaarde van ChatGPT: dé tool waar je straks vast niet meer omheen kunt! Met deze online workshop krijg je een introductie in het gebruik van ChatGPT, speciaal ontworpen voor deelnemers van corporaties. Leer hoe je deze revolutionaire AI-technologie kunt gebruiken, bijvoorbeeld voor:

  • Geweldige klantenservice: Je kunt het gebruiken om veelgestelde vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en snel hulp te bieden aan klanten.
  • Leuke ideeën bedenken: We laten je kennismaken met de creatieve kant van ChatGPT, zodat jij het kunt gebruiken om innovatie en ideeëngeneratie binnen jouw corporatie te stimuleren. Je zult verrast zijn door de frisse en nieuwe concepten die het kan genereren!
  • Persoonlijke assistentie: ChatGPT kan fungeren als jouw persoonlijke assistent. Ontdek hoe het kan helpen bij het beantwoorden van interne vragen, het verstrekken van bedrijfsinformatie en het ondersteunen bij dagelijkse taken. Het is alsof je een virtuele hulp in de arm neemt!
  • Slimme contentcreatie: Leer hoe je ChatGPT kunt gebruiken om geweldige content te creëren voor jouw corporatie. Of het nu gaat om het schrijven van interessante blogs, het maken van overtuigende marketingmateriaal of het ontwikkelen van relevante inhoud, ChatGPT staat voor je klaar om je te helpen.


Schrijf je vandaag nog in voor onze workshop en ontdek hoe ChatGPT je kan ondersteunen in allerhande taken. Laat je verrassen door de eenvoudige en toegankelijke mogelijkheden van deze innovatieve technologie.

Wat is het resultaat?
Na dit webinar:

  • weet je hoe ChatGPT werkt;
  • heb je geleerd hoe je ChatGPT toepast als (brainstorm)tool;
  • heb je ideeën opgedaan om het in je werk te gaan toepassen.


Voor wie is deze workshop?
Voor alle medewerkers die op een innovatieve en creatieve manier zich willen laten verrassen van de mogelijkheden van ChatGPT.
Praktische informatie:

  • Het is een online workshop.
  • Het webinar duurt 1,5 uur via Teams.
  • De training wordt verzorgd door Christianne Bongers en Sandra Nellen van Kracht in Mobiliteit.


Deze training wordt gratis aangeboden.

Afmelden kan kosteloos tot een week van tevoren, anders worden no-show-kosten (€ 50 incl. btw) bij je in rekening gebracht.

N.B. wanneer bij het aanmelden een bepaalde datum niet meer zichtbaar is, dan is de training hoogstwaarschijnlijk vol, maak dan indien dit mogelijk is een keuze voor een andere datum of meld je aan in de wachtkamer.

Ervaringen (8)

Anoniem
Anoniem
januari 2024
Goed, duidelijk en interactief
Anoniem
Anoniem
januari 2024
Goed om op de hoogte te zijn en blijven. Maar vooral ook de mogelijkheden van Chatgpt te verkennen.
Anoniem
Anoniem
januari 2024
Mooie bruikbare tips voor het gebruik van het programma. Ondanks dat ik al met het programma heb gewerkt, weer veel nieuws geleerd. Doorvragen tot het oneindige, gebruik voor talloze doeleinden, herleidbaar in mappen per onderwerp, opstellen van matrixen, etc.
Anoniem
Anoniem
januari 2024
Kort en krachtig, handige tips en fijn dat er naalagwerk is
Anoniem
Anoniem
november 2023
Helder, duidelijk en interactief uitgelegd wat Chat GTP is en wat je er mee kunt doen zowel privé als zakelijk
Anoniem
Anoniem
november 2023
Prima om zo kennis te maken met chatgpt
Saskia
Woonservice IJsselland • Directeur bestuurder
september 2023
Heel informatief en relevant! Het mag van mij nog wat sneller worden gebracht. Meteen de account aanmaken ondertussen en meteen oefenen Ou een meerwaarde zijn.
Jacqueline
Oosterpoort • Teamleider
september 2023
Prima workshop. Ms iets te weinig actief
Opleidingskosten
€ 0,-
Ervaringsscore
7.8
(14)
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832