Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving


Intervisie, met en van elkaar leren
Intervisie is een krachtige methode die wordt ingezet om ervaringen te delen en (complexe) vraagstukken of casuïstiek te onderzoeken. Je stapt uit de hectiek van de dag en besteed aandacht aan waar je tegenaan loopt in je werk. In een ontspannen en open sfeer leer je met en van je collega’s uit hetzelfde werkveld. Je laat je collega’s vanuit hun ervaring en kijk op situaties meedenken over jouw vraagstuk. Met als doel om geïnspireerd naar huis te gaan met een bredere kijk op jouw vraagstuk en tips en adviezen waar je mee verder kunt.

Voor wie?
Deze intervisie is voor wijkconsulenten en bewonersconsulenten die te maken hebben met (complexe) overlastzaken en leefbaarheidsvraagstukken.

Wat breng je in?
Alles wat je bezighoudt en waar je tegenaan loopt in je werk kun je inbrengen. Zoals:

  • Een situatie;
  • Een vraagstuk;
  • Een thema;
  • Een onderwerp;
  • Een probleem;
  • Complexe casuïstiek.

Aantal bijeenkomsten
Deze intervisie bestaat uit 4 bijeenkomsten van 3 uur. De eerste bijeenkomst staat gepland en samen als groep gaan we de volgende bijeenkomsten plannen. Mocht er nog geen datum gepland staan, schrijf je dan in voor de wachtkamer. BIj voldoende interesse plannen we snel een nieuwe groep, zodra deze gepland staat krijg jij automatisch een bericht.

Begeleiding
De intervisie wordt begeleid door Anita Neppelenbroek. Anita werkte jarenlang als professional bij detacheerder Corparis. In die rol mocht zij voor korte of langere periodes een kijkje nemen in de keuken bij veel verschillende woningcorporaties. Met focus op klantgerichtheid en vraagstukken op het gebied van: communicatie, leefbaarheid, overlast, huurachterstanden en projecten. Inmiddels werkt Anita naast de interim-opdrachten als ZZP-er en begeleidt zij mensen in hun persoonlijke ontwikkeling. Kijk voor meer informatie op haar website.

Kosten

Onderdeel Prijs
Training excl. btw € 575,-
Opleidingskosten
€ 575,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832