Type opleiding
Klassikaal
Duur
4 uur
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving

Schrijven kan iedereen. Maar echt pakkend schrijven is een ander verhaal. Je kent ze vast, van die jaloersmakend lekkere stukjes tekst. Het goede nieuws: jij kunt het leren.
Of je nu een originele sollicitatiebrief wilt schrijven of een sterke e-mail. Pakkende webteksten of een leuke uitnodiging. Je leert het allemaal in de workshop Pak die lezer! Ook leer je hoe je een goede structuur neerzet. En hoe je clichés of wollige teksten voorkomt. Kortom, een schrijfworkshop waar je de rest van je leven plezier van hebt.

Over de workshop
Tijdens Pak die lezer! krijg je niet alleen veel tips en trucs voor allerlei soorten teksten. Je moet ook zelf aan de bak. En wil je eigen teksten inleveren? Dat kan ook. Dan gaan we lekker aan de slag met jouw persoonlijke leerdoelen. Na afloop krijg je al het cursusmateriaal mee naar huis en een superhandige schrijfwijzer.

Wat leer je?

  • Hoe begin je sterk?
  • Ritmisch schrijven: laat je tekst swingen!
  • Creatief schrijven: hoe zorg je dat je lezer niet afhaakt?
  • Hoe maak je van brave teksten gave teksten?
  • Visueel schrijven, zorg dat de lezer jouw tekst beleeft
  • Tips voor blogs en social media


Glimlachgarantie
Waarom zijn veel workshops en cursussen eigenlijk zo saai? Trainer Rick Evers vindt dat een workshop geen energie moet kosten, maar juist energie moet geven. Daarom is Pak die lezer! interactief, gezellig en krijg je zelfs glimlachgarantie.

Over de trainer
Rick Evers (44) heeft ruim 25 jaar schrijfervaring, waarvan 15 bij een woningcorporatie. Met zijn bedrijf Jou | tekst & training hielp hij al duizenden mensen aan sterke teksten. Rick schreef de bestseller Schrijf eens even normaal joh!, wordt vooral veel aangesproken op zijn Boer Zoekt Vrouw-columns op Facebook en geeft schrijftrainingen door het hele land.

Kosten

Onderdeel Prijs
Training € 190,-
Opleidingskosten
€ 190,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832