Duur
2 x 6 uur
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving

De procesfasen beschreven in het boek ‘Leidraad RGS bij Investeren en Onderhoud’, ontwikkeld door onder andere TNO en OnderhoudNL en uitgegeven door Stichting RGS, zijn de basis voor deze masterclass. De directeur/manager die succesvol wil zijn in RGS moet de projectfasen kennen en toepassen. Deze procesfasen omvatten onder meer: portefeuillebeleid van de opdrachtgever, aanbesteding en acquireren, opstellen raamovereenkomst, bepalen kwaliteitsuitgangspunten.

In de Masterclass gaan we met jou aan de slag om het gedachtengoed en de inhoud van RGS te implementeren in jouw eigen organisatie en van daaruit naar de partijen in de keten. Op die manier werken we aan meer efficiency, betere samenwerking, lagere proceskosten, kortere doorlooptijden, betere sturing op kwaliteit in relatie tot kosten, grotere tevredenheid en vertrouwen bij opdrachtgevers en gebruikers en duidelijke communicatie tussen de partijen in projecten.

Resultaat
Na deze training ken je de procesfasen van RGS en weet je wat dit betekent voor jouw organisatie, de cultuur en de competenties van het management en de medewerkers.

Doelgroep
Deze training is voor directie en management.

Doel van deze opleiding

  • Achtergrond en aanleiding RGS;
  • Communicatie, cultuur, competenties;
  • RGS als antwoord op veranderingen in de markt;
  • RGS procesmodel en VGO-Keurmerk;
  • INK-managementmodel;
  • Organisatieontwikkeling, valkuilen, en visievorming;

Kosten

Onderdeel Prijs
Training excl. btw € 965,-
Documentatie excl. btw € 50,-
Opleidingskosten
€ 965,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832