Type opleiding
Klassikaal
Duur
1,5 dag praktijk + e-learning
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving

Krijg je in je werk veel te maken met monumenten? Vraag je je soms af wat wel en niet mag als het gaat om het beheer en onderhoud van monumenten? In deze praktische cursus leer je de basis van wet en regelgeving voor monumenten door middel van een interactieve e-learning. Daarnaast behandelen wij in 2 praktijkdagen de meest voorkomende uitdagingen voor monumenten van corporaties.

Resultaat
Aan het einde van de cursus ben je in staat omde basis wet- en regelgeving van monumenten te doorgronden. Je bent op de hoogte van kritische punten voor beheer & onderhoud voor monumenten.
Daarnaast weet je hoe je een concreet plan van aanpak kan maken om de monumenten onder jouw beheer ook te behouden voor de toekomstige generatie.

Doelgroep
Opzichters, technisch beheerder, verhuurmakelaar, werkvoorbereiders en projectleiders onderhoud die dagelijks of regelmatig met onderhoudswerkzaamheden in en aan monumentale panden te maken hebben. Enige basis kennis van beheer en onderhoud en het maken van onderhoudsplanningen wordt verwacht tijdens de cursus. Ook gaan wij uit van een basisniveau kennis van bouwfysica.

Doel van deze opleiding

Dag 1 - Ochtend
  • Korte samenvatting van de e-learning en eerste vragen over de lesstof
  • Hoe gaan we om met bouwfysica in momumenten?
  • Welke materialen zijn er toegepast en hoe gebruik je ze?
Dag 1 - Middag
  • Veldbezoek - Praktisch beheer en onderhoud monument op locatie van monument
Dag 2
  • Onderhoud aan monumenten
  • Benadering onderhoudsplanningen: tips en tricks
  • Zelf aangebrachte veranderingen
  • Conditiemetingen
Werkwijze

De opleiding is blended ontwikkeld, dat wil zeggen een combinatie een leermethodes. De cursus gaat van start met een e-learning die 3 weken voordat de cursus van start gaat wordt vrijgegeven. Daarnaast zijn er twee praktijkbijeenkomsten en een bezoek aan een monument. Op deze manier leer je niet alleen de theorie, maar ga je ook gelijk praktisch aan de slag.

Kosten

Onderdeel Prijs
Trainingsprijs excl. BTW € 895,-
Opleidingskosten
€ 895,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832