Type opleiding
Webinar
Duur
2 uur online
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving

Jij als leidinggevende bent de spil in de veranderende arbeidsmarkt. Je hebt namelijk maar liefst vier verschillende rollen. Of je nu directeur-bestuurder, manager of teamleider bent, je bent in meerdere of mindere mate strateeg, expert, leider en medewerker. Er komen veel veranderingen op de sector én de medewerkers af die vragen om continu flexibel te zijn. Iedereen komt op een andere manier in beweging en heeft daarin van jou als leidinggevende iets anders nodig. Wil je weten welke verschillen hierin zijn en wat jij als leidinggevende kan doen, tijdens de online werksessie leer je er alles over.
Deze werksessie is bedoeld om langs de inhoud van je dagelijkse praktijk even te reflecteren en te sparren samen met collega leidinggevenden uit de sector. Dit doen we in een kleine groep zodat je echt met elkaar de diepte in kan. Dit alles onder begeleiding van een procesbegeleider.

Resultaat
Aan het einde van de werksessie heb je inzicht in:
  • Het type medewerkers in jouw team
  • Wat jij als leidinggevende te doen hebt om aan te blijven sluiten bij jouw (veranderende) team
Doelgroep
Directeur-bestuurders, manager of teamleiders

Doel van deze opleiding

We starten de werksessie met een prikkelende kennismaking. Vervolgens gaan we aan de slag met jouw team en de verschillende typeringen van medewerkers. Na een korte pauze komen we in beweging en gaan we aan de slag met het ervaren van de verschillende typeringen en wat het van jou als leidinggevende vraagt om deze typeringen flexibel te houden. We ronden de werksessie af met een moment van reflectie en sparren met elkaar over jouw volgende stap.

Werkwijze
De online werksessie is interactief en praktisch van aard. Het is gericht op het samen leren en ervaringen uitwisselen
Opleidingskosten
€ 0,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832