Type opleiding
Klassikaal
Duur
6 uur
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving

Wil jij een betere mentale balans bereiken en werken en leven vanuit harmonie in plaats van stress? De tweedelige Balanstraining vanuit Balansmakend helpt je in de richting van een betere balans.

Voor wie?

Voor medewerkers die hun mentale balans willen optimaliseren en bereid zijn in zichzelf te investeren. Voor medewerkers die stressklachten ervaren en/ of een disbalans en daar graag vanaf willen. Voor iedereen geldt dat ze een verbetering willen in hun dagelijks (werk)leven, in de vorm van meer energie, productiviteit, creativiteit en meer levensgeluk.

Wat kun je verwachten:

• Leer bewust te worden van signalen en maak de juiste keuzes die aansluiten bij jouw waarden.

• Ontwikkel de vaardigheid om los te laten en grenzen te bewaken, zowel thuis als op het werk.

• Creëer zelfinzicht en breng bewuste gedragsverandering tot stand met praktische doe- en denkoefeningen.

• Ervaar persoonlijke aandacht, want we werken met kleine groepen en stemmen de training af op jouw leerdoelen.

• Anders onderwerpen die ook aan bod komen zijn: de ideale en haalbare balans, leefstijl en andere factoren die de balans beïnvloeden, helpende overtuigingen voor een goede balans, herkennen van een disbalans, energiegevers- en nemers effectief inzetten en tools ontdekken om ontspanning vergroten.

De Balanstraining helpt niet alleen jou, maar draagt ook bij aan de preventie van burn-outs in jouw organisatie. Bovendien, als het weer het toelaat, vinden delen van de training buiten plaats, waarvan steeds meer onderzoek aantoont dat het een positief effect heeft op ons brein.

Klaar om in balans te komen? Schrijf je nu in! Inschrijven kan tot 20 december 2023!

De training wordt gegeven door Barbara Mulder. Barbara is arbeids- en organisatiepsycholoog, trainer en balans & slaapexpert. Om medewerkers preventief te versterken, richtte Barbara Balansmakend op, een trainingsbureau dat zich richt op het preventief versterken van werkenden.

Kosten

Onderdeel Prijs
Training 495,-
Opleidingskosten
€ 495,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832