Type opleiding
Klassikaal
Duur
6 uur
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving

Raadsel: je bent er ongeveer een derde van je leven mee bezig, en als het goed gaat, ben je er juist helemaal niet mee bezig. Bij bijna de helft van de Nederlanders gaat het lang niet altijd goed en door er geforceerd mee bezig te gaan gaat het meestal juist slechter.... We hebben het over slapen.

Slapen is een van de meest onderschatte en meest essentiële bezigheid die er is! Samen met bewegen en voeding de belangrijkste elementen om gezond te blijven. Waarom leren we er niet over op school? Waarom wordt de kennis uit onderzoeken vooral verspreid onder wetenschappers, en komt deze maar mondjesmaat terecht bij de mensen die het juist in de praktijk nodig hebben? En waarom trekken we pas aan de bel als slapen al lange tijd niet meer goed gaat?

Wat kun je verwachten:
Slaapmakend verzorgt een inspirerende training, voor iedereen die precies wil leren hoe slapen werkt en wat er gebeurt tijdens onze slaap. Tijdens deze training ben je vooral actief bezig met het optimaliseren van je slaap en het verminderen van stress. Thema’s die hierbij uitvoerig worden meegenomen zijn leefstijl, slaapgedrag, gedachten over slaap, zelfinzicht en ontspanning. Inzichten en vaardigheden die je hierbij opdoet kun je vertalen naar praktische handvatten voor thuis. Omdat we maximaal met acht deelnemers zijn, is er veel persoonlijke ruimte en aandacht. Natuurlijk krijg je ook de benodigde kennis mee. Zo ben je na afloop helemaal up to date en uitgerust met een toolbox om je eigen slaap te verbeteren.

Voor wie? Voor mensen met milde slaapklachten, die daarvan af willen. Voor mensen die meer uit hun slaap willen halen en daarmee verbetering in hun dagelijks leven willen krijgen, in de vorm van meer energie, productiviteit, creativiteit en een betere stemming.

De begeleiding is in handen van Barbara Mulder en/ of Isabel van Schie van Slaapmakend. Slaapmakend is een vooraanstaande psychologenpraktijk en trainingsinstituut. Barbara en Isabel zijn beiden psycholoog en trainer, en hebben jarenlange expertise op het gebied van de slaap. Zij hebben velen aan een betere nachtrust geholpen binnen hun praktijk en verschijnen regelmatig in de media om anderen te informeren over slaap.

Inschrijven kan tot 20 december 2023!

Kosten

Onderdeel Prijs
Training 350,-
Opleidingskosten
€ 350,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832