Duur
4 uur
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving

Vormgeven van samenwerking: de opgave centraal en de rol van een netwerkorganisatie
Wonen, zorg, welzijn en veiligheid raakt iedereen. Een gebiedsgerichte aanpak op deze gebieden werkt het beste als de professionals en vrijwilligers die zich daarvoor inzetten nauw samenwerken

Werkende weg samen aan de slag
In de praktijk voelen mensen die noodzaak tot brede samenwerking vaak wel, maar krijgen daarvoor niet altijd de ruimte. Omdat organisaties daarin beperkt worden door eigen harde grenzen, een governance die is gebaseerd op ‘in control zijn’, een geframede doelstelling of een uitgestippelde strategie voor de komende jaren. Er is meer en meer behoefte aan flexibiliteit. Meer fluide, op organische netwerken gebaseerde manieren van organiseren en samenwerken. Waarin gewerkt wordt aan een nieuwe situatie, waarvan het ambitieniveau samen is bepaald en er ruimte is om de verschijningsvorm ‘werkende weg’ samen te ontwikkelen. Is het ‘waardecreatiemodel’ het wondermiddel om ‘over de eigen organisatiegrenzen heen’ (in wijken) samen te werken? En om innovatie – in maatschappelijke duurzaamheid bijvoorbeeld – te versterken? In dit seminar gaan we op onderzoek uit.

Voor deelname aan dit seminar ontvangen directeur-bestuurders en/of RvC leden 4 PE studiepunten. We kunnen je deze alleen toekennen als je dit voorafgaand aan het seminar laat weten.

Doel van deze opleiding

Verschillende oplossingsrichtingen en ideeën gedeeld over hoe de ‘werkende weg’ eruit kan zien.

De komende weken laten we je weten welke sprekers jou komen inspireren.

Planning

Datum Tijd Locatie Aanmelden
08-09-2022
13:00 - 17:00
IJsselstein
Aanmelden
Datum, tijd & locatie
08-09-2022 13:00 - 17:00
Fulcotheater IJsselstein - IJsselstein
Opleidingskosten
€ 0,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832