Type opleiding
Coaching
Duur
4 coachgesprekken
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving

Als je de basiskennis en -vaardigheden van omgaan met agressie al hebt, heb je misschien nog behoefte aan verdieping. Bijvoorbeeld als je al lang lastige gesprekken voert binnen jouw organisatie en vaak ingezet wordt in situaties die niet aan een beginner worden overgelaten.
Met deze verdiepende training wordt je je bewuster van je eigen, natuurlijke communicatiestijl, leer je hoe je die stijl het beste kunt inzetten en wanneer het nuttig is te schakelen naar een andere stijl van communiceren
De individuele coaching:
Wanneer we naar de verschillende medewerkers kijken, zien we altijd verschillen in de manier waarop iemand met agressie omgaat. De één heeft een haast aangeboren wijze van ontwapenen, terwijl een ander op de één of andere manier juist vaker te maken krijgt met agressie. Er lijken zelfs medewerkers te zijn die het steevast oproepen. Voor medewerkers is er een individueel ontwikkeltraject waar vooral gekeken wordt naar de eigen rol in interactie met bewoners. Middels gesprekken, oefeningen en waar nodig videomateriaal wordt het zelfinzicht vergroot om zo ander gedrag te leren ontwikkelen wat de-escalerend werkt.

De datum waar je voor inschrijft is een fictieve datum. Bij je inschrijving neemt de trainer contact met je op om de coachingsgesprekken in te plannen.
De kosten van de training worden afgeboekt van het centrale budget. (dit geldt voor medewerkers van Eigen Haard)
Opleidingskosten
€ 925,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832