Type opleiding
E-learning
Duur
18 uur
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving

 • flexibele planning
 • individuele coaching
In de online cursus Zakelijk Engels leer je kritisch te kijken naar je eigen Engelse teksten, fouten te signaleren en deze te verbeteren. Je gaat aan de slag met het actief formuleren van zinnen, met veel aandacht voor zinsopbouw en de rol van leestekens; formeel, informeel en standaard taalgebruik; openings- en slotzinnen; het maken van een goede alinea en het combineren van alinea's in een heldere tekst. Indien nodig, spijker je spelling en grammatica van het Engels bij. De instructies en uitleg zijn in het Nederlands en in het Engels, aangepast aan de Nederlandse gebruiker.

Waarom past deze cursus bij jou?
Je kiest zelf je startmoment en je bent niet gebonden aan vaste tijden. Je werkt dus aan de cursus op een tijd en plaats die jou het beste uitkomen. In overleg met je taalcoach bepaal je je leerdoel(en), zodat je na de cursus heldere en leesvriendelijke teksten in het Engels schrijft.

Je taalcoach
Sandra Mitrovic studeerde Engelse taal en literatuur. Heeft ruim 20 jaar ervaring als trainer Engels in de zakelijke dienstverlening.

Wat doet je taalcoach?
Je taalcoach volgt je voortgang en heeft inzicht in je resultaten. Op basis hiervan geeft ze je op vaste momenten gerichte uitleg en taaltips. Met de onderdelen die minder goed gaan, ga je met hulp van je coach grondig aan de slag. En natuurlijk kun je haar tussendoor altijd vragen stellen over de opdrachten, maar ook over taalkwesties die je in je werk tegenkomt. Je coach is een bevoegd docent Engels.

Resultaten
 • je woordkeus en toon aan te passen aan je doel en je lezer;
 • je zinnen kort en bondig te formuleren;
 • het combineren van alinea's in een heldere tekst;
 • de juiste grammaticale regels toe te passen in een Engelse brief, e-mail of andere tekst.
Ben je op zoek naar een baan of een andere functie?
Ook dan is deze cursus geschikt voor jou. We hebben veel ervaring met (bij)scholing en maken in overleg met jou een traject dat past bij wat jij wilt leren en nodig hebt voor de functie die je zoekt.

Doel van deze opleiding

Waarmee ga je aan de slag?
 • actief formuleren, met veel aandacht voor zinsopbouw en leestekens;
 • formeel, informeel en standaard taalgebruik;
 • openings- en slotzinnen;
 • het maken van een goede alinea;
 • het combineren van alinea's in een heldere tekst;
 • oefeningen in het schrijven van verschillende soorten teksten, zoals: geven van informatie, bevestigen van een afspraak, afhandelen van een klacht.
 • zo nodig: spelling & grammatica (tenses, verbs, word order, passive, relative clauses).
Ook vind je in je leeromgeving uitgebreide theorie met veel voorbeelden.

Engels - Nederlands of Engels – Engels
De theorie, uitleg en instructies zijn in het Nederlands, maar je kunt ook kiezen voor een Engelstalige versie.

Wanneer wil je starten?
Nadat je je hebt aangemeld, nemen we contact met je op om in overleg met jou de startdatum af te spreken. Je kunt al binnen 2 dagen met de cursus beginnen!

Hoeveel tijd besteed je aan de cursus?
Je besteedt in totaal ongeveer 20 uur aan de cursus. In overleg met jou maakt de taalcoach hiervoor een planning. Deze planning is flexibel. We houden rekening met je vakantieplannen en piekmomenten in je werk.

Afronding
Nadat je de cursus hebt afgerond, ontvang je een bewijs van deelname. Daarnaast krijg je een E-book met alle theorie die in de cursus is behandeld, zodat je na de cursus een naslagwerk(je) hebt.
Opleidingskosten
€ 475,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832