Het is goed om regelmatig na te denken over je loopbaan. Ben je nog tevreden? Heb je voldoende uitdaging? Benut je jouw talenten en kun je je verder ontwikkelen?

Onderneem actie

Als de antwoorden op deze vragen negatief zijn, is het tijd om actie te ondernemen. Maar ook als je tevreden bent in je functie, is blijven leren en ontwikkelen belangrijk.

Weet je wat je wilt? Bekijk dan Mijn plan voor morgen. Door antwoord te geven op een paar vragen krijg je een advies voor opleidingen en ontwikkeling.

Loopbaanwijzer

Weet je nog niet precies wat je wilt? Bekijk dan de loopbaanwijzer. De loopbaanwijzer helpt je om op een positieve manier na te denken over je loopbaan en om richting te bepalen. Via de loopbaanwijzer kun je drie gratis gesprekken aanvragen met een loopbaanadviseur.

Ook bieden de regionale samenwerkingsverbanden de mogelijkheid aan om met een loopbaanadviseur te spreken. Is jouw corporatie aangesloten bij zo'n samenwerkingsverband? Kijk dan voor meer info op de regionale website: https://www.flowweb.nl/elf-actieve-regios

Placeholder

Openstaande vacatures

Wil je weten welke vacatures open staan binnen de corporatiesector? Bekijk dan het Kansenportaal. Hier vind je vacatures, stages, inspiratieplekken en tijdelijke opdrachten.

Arbeidsmarkt APK

Weet jij wat jij wil? Wil je promotie maken, een ander vak leren, in een andere branche werken of gewoon bijblijven met de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied? Allemaal goede opties.

Maar wat is jouw volgende stap?

Met een aantal vragen kunnen wij je helpen een beeld te vormen van jouw toekomst en de daarbij behorende opleidingen en ontwikkelpunten adviseren. Klik hier voor de arbeidsmarkt APK.

Hulp

Vragen?

Wil je meer weten over de mogelijkheden in jouw vakgebied of over een opleiding. Vraag het aan onze experts. Klik hier om contact op te nemen met de helpdesk van watdoejijmorgen.nl