De tijd is gekomen om je nieuwe doelen voor het nieuwe jaar te bepalen. Hier zullen reflectie en leren een grote rol spelen. In een wereld die voortdurend blijft ontwikkelen, is het essentieel om bewust stil te staan bij de doelen die je bereikt hebt in het afgelopen jaar, terug te kijken naar het proces en vooruit te denken aan de volgende stappen om je nieuwe doelen te behalen. Verken diverse bronnen, van boeken tot trainingen, en leer nieuwe vaardigheden die je helpen je doelen te verwezenlijken.

Januari Jouw koers voor 2024 Reflecteren leren koers bepalen en uitvoeren 3
Gratis webinar: Werkgeluk en mentale weerbaarheid

We maken allemaal dingen mee, maar hoe zorg je dat je de innerlijke rust bewaart, wat er van buitenaf ook op je afkomt? In dit webinar leer je hoe je grip krijgt op je gedachten, emoties en gedrag, zonder de realiteit uit het oog te verliezen of emoties te onderdrukken. Het resultaat meer rust en energie. Oftewel minder stress.

Datum: 15 januari 2024
Tijd:
13:30 uur

Meld je aan!

Podcasts

Podcasts zijn het afgelopen jaar nog populairder geworden, niet alleen als ontspanning maar ook als bron van kennis en persoonlijke ontwikkeling. Daarom raden we de Zet ‘n Stap podcast aan, waarin we in korte afleveringen verschillende handige tools met je delen om jou te helpen bij het zetten van de volgende stap in je loopbaan.

Zet ‘n Stap podcast:

Tests & tools

Ontdek je verborgen potentieel en leer meer over jezelf. Weet jij waar jouw talenten en kansen liggen? Hoe ga je om met stress, en wat zijn jouw unieke strategieën om het hoofd koel te houden te midden van uitdagingen? Neem de tijd om jezelf beter te begrijpen en te groeien op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

Test jezelf en krijg inzicht in wat je kunt en wilt.

Communicatiekit

We hebben een toffe poster gemaakt waar je onze boeken, podcastsaanbevelingen, trainingen en veel meer in één overzicht kan zien.

Wil je deze graag met je collega's delen en/of printen?

Download het hier!

Hulp

Vragen?

Wil je meer weten over de mogelijkheden in jouw vakgebied of over een opleiding? Vraag het aan onze experts. Klik hier om contact op te nemen met de helpdesk van watdoejijmorgen.nl