Type opleiding
Coaching
Duur
Doorlooptijd 6-8 weken
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving

Behoor jij tot de meest ervaren generatie op het werk en lijkt het je zinvol en leuk om samen met één van onze coaches te kijken naar jouw (financiële) toekomstmogelijkheden op weg naar pensioen? Dan is het doen van dit traject iets voor jou!
Dit programma creëert bewustwording en stimuleert zelfregie bij eenieder op weg naar pensioen. Met aandacht voor het individu en de wijsheid van het collectief, laten we mensen gelukkiger ouder worden. Inzicht in wie je bent, wat je wilt en wat je financiële mogelijkheden zijn, zorgt ervoor dat je makkelijker keuzes kunt maken. En keuzes maken, maakt gelukkiger. Echt!

Resultaat
Het doen van dit traject brengt jou:

  • Meer inzicht in jezelf
  • Weten hoe jij zelf regie kunt krijgen over je toekomst
  • Weten wat de (financiële) mogelijkheden zijn op weg naar en tijdens je pensioen
  • Met een onafhankelijke gesprekspartner out of the box sparren

Doelgroep
Dit traject is geschikt voor iedereen die het fijn vindt om inzicht en regie te krijgen over zijn/haar financiële toekomstmogelijkheden op weg naar pensioen. Met daarnaast ook de focus op de drie R’en: Relatie, Relevantie en Regie. Wie heb je om je heen? Wat kun je goed? Waar word je gelukkig van? Wat wil je écht? En wat is er voor nodig om dat te realiseren?

Doel van deze opleiding

Programma
  • Persoonlijk profiel op basis van je levensverhaal en een viertal online vragenlijsten
  • Persoonlijk gesprek met een onafhankelijke en onbevooroordeelde coach
  • Concreet toekomstscenario dat je maakt op basis van het persoonlijk gesprek en wordt doorgerekend door een financieel adviseur
  • Telefonische beschikbaarheid van je coach voor vragen en advies tot een half jaar na het programma
  • Stijlvol TIZ-boek om je waardevolle inzichten in te bewaren
Werkwijze
Dit is een individueel programma en is er alleen voor jou. We hebben hier heel bewust voor gekozen. Vertrouwen vinden we daarom ook essentieel. Alles wat je bespreekt blijft tussen jou en de coach. Het persoonlijk gesprek kan op locatie plaats vinden of online. Je kunt dit zelf afstemmen met de coach. Het financieel inzichtgesprek vindt telefonisch of online plaats.

Je kunt elk moment van de dag starten met het traject. Na het ontvangen van jouw aanmelding ontvang je een welkommail met informatie over wat je wanneer kan verwachten. Binnen twee werkdagen wordt er dan telefonisch contact met je gezocht door de coach voor nadere kennismaking en het maken van een afspraak voor het persoonlijk gesprek. De gemiddelde doorlooptijd bedraagt 6 tot 8 weken en de investering qua tijd bedraagt gemiddeld 5 uur. (De startdatum van 31 december is een fictieve datum. De coaching start op de datum die jij overlegt met de coach.)

Ons programma brengt geen ouderdom, maar ouderslim-verschijnselen aan het licht. Dat doen we door de situatie van de deelnemer te analyseren aan de hand van de drie R’en: Relatie, Relevantie en Regie. Wie heb je om je heen? Wat kun je goed? Waar word je gelukkig van? Wat wil je écht? En wat is er voor nodig om dat te realiseren?
Door mét jonge senioren te praten, in plaats van over hen, kunnen we samen een plan maken voor de toekomst en laten zien dat gelukkig ouder worden iets is waar je aan kunt werken. Er is altijd meer mogelijk dan je denkt.

De positiviteit van Xelfer
Een belangrijk onderdeel van het programma is de profileringstool Xelfer.
Deelnemers krijgen binnen vijftig minuten een persoonlijk profiel van waaruit ze tot verdere inzichten kunnen komen. Xelfer is gebaseerd op de positieve psychologie en richt zich dus op de mogelijkheden. Wat kun jij - gezien de omstandigheden - doen om jouw doelen te bereiken?
We kijken in het gesprek naar de sterke kanten en welke keuzes daarbij passen. Wat heeft iemand nodig om volledig tot bloei te komen, en op welke manier kan hij dat het beste doen.

Het financieel inzicht
Iedereen maakt plannen. Dat maakt het leven ook de moeite waard. Maar niet iedereen maakt een planning. In een drukke wereld waarin impulsen en keuzes aan de orde van de dag zijn, is de coach langs de zijlijn die het financiële inzicht verschaft waar je echt wat aan hebt. Dit alles doen zij onafhankelijk.


Planning

Datum Tijd Locatie Aanmelden
31-12-2028 Startgarantie
09:00 - 14:00
In overleg met de opleider
Aanmelden
Datum, tijd & locatie
31-12-2028 09:00 - 14:00
In overleg met de opleider -
Startgarantie

Kosten

Onderdeel Prijs
Trainingsprijs excl. BTW € 895,-
Opleidingskosten
€ 895,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832