In de training Agile, de basis – Van stand-up tot retrospective, maken wij deelnemers bekend met Agile werken

Opleidingskosten
€ 399,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Tijdens deze praktische basistraining maak je kennis met veelgebruikte terminologie en maak je tegelijkertijd een belangrijke eerste stap in jouw Agile ontwikkeling. Na een uitgebreide introductie en stand-up duiken we in workshopvorm in de twee basisthema’s van Agile werken.

Workshop Jij en Agile - Jouw kwaliteiten in kaart
In een agile organisatie bepalen mensen zelf hun eigen planning en taakverdeling. Dit geeft jou de kans het werk te doen waar jij het meeste voldoening uit haalt. Voorwaarde hiervoor is dat je je eigen kwaliteiten goed in kaart hebt en je meerwaarde binnen een team goed kan benoemen. En dat is precies wat jij in deze workshop gaat ontdekken!

Workshop Agile samenwerken – Feedback geven, feedback vragen
In een Agile organisatie wordt meer projectmatig gewerkt en vaak ook in wisselende teams. Een goede communicatie is dan ook essentieel om continu goede resultaten te kunnen boeken. Een belangrijk onderdeel in deze communicatie is het op een goede manier kunnen geven van feedback en dat je op een pro-actieve manier om feedback leert te vragen.

Agile, de basis - Van stand-up tot retrospective is jouw perfecte startpunt voor het werken binnen een agile organisatie.

Resultaten
Na afloop van de training:

  • Ben je bekend met veelgebruikte methodes en terminologie van Agile werken
  • Heb je inzicht in jouw talenten en hoe je deze in teamverband succesvol kan inzetten
  • Kan je feedback effectief inzetten als middel voor succesvolle samenwerking