Type opleiding
Klassikaal
Duur
3,5 dag
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving

Er wordt in deze tijd veel aanspraak gemaakt op je inzet en prestaties. Hoe beter je weet wat je wilt bereiken, hoe makkelijker het wordt je in een continu veranderende wereld te blijven focussen op jouw doelstelling. Als je weet wie je bent, wat je talent is en waar je goed in bent, dan weet je ook wat je valkuilen zijn en waar je grenzen liggen. Je staat dan stevig in je schoenen en bent in staat bewuste keuzes te maken.

Je leert het geheim kennen van uiterst succesvolle mensen. Stap voor stap krijg je zicht op hoe je de theorie over effectief leiderschap om kunt zetten naar jouw situatie. Daarnaast belichten we je persoonlijke en lange termijn doelen. Hoe zet je hiervoor een realistisch tijdpad uit? Leef en werk vanuit je volledige potentie en inspireer anderen om hetzelfde te doen. Tijd voor een agile opzet en uitvoering van jouw ambitie-plan!

Resultaten
Na de training

 • Heb je een gezonde dosis zelfkennis en zelfinzicht
 • Sta je stevig in je schoenen en weet je wanneer je in je kracht staat
 • Weet je hoe je jouw mindset effectief kunt beïnvloeden
 • Heb je zicht op hoe je bewust en efficiënt met je taken, tijd en externe factoren omgaat
 • Stel je concrete en haalbare doelen op, ook voor de langere termijn
 • Ken je eigen drijfveren en motivatiefactoren
 • Weet je je omgeving te motiveren en inspireren tot betere prestaties

Doel van deze opleiding

Dag 1 - Focus op wat ertoe doet
Wanneer ben je het meest effectief? Vaak is dat wanneer je iets doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent; dan sta je in je kracht. Wanneer sta jij in je kracht? En hoe blijf je in je kracht en werk je effectief, ook in onderlinge interactie? Deze dag brengt niet alleen je kwaliteiten maar ook je uitdagingen aan het licht.

Dag 2 - Mindset en ambitie
Wat is ambitie voor jou? Welke mogelijkheden voor ontwikkeling zie je voor jezelf en hoe denk je daar te komen? De term (nogal) ambitieus wordt niet voor niets vaak gebruikt om een groot(s) en onhaalbaar plan mee te duiden. Een ambitie wordt haalbaar als het concreet vertaald is in een plan met duidelijke stappen. Hoe je dat doet, leer je in deze inzicht gevende training.

Dag 3 - Inspiratie en motivatie
Waar haal je je motivatie vandaan en hoe vertaal je jouw drijfveren in effectiever werken? En wat is eigenlijk inspiratie? Hoe stimuleer en motiveer je collega’s die je nodig hebt? Hoe breng je hen in beweging en zet je ze aan tot actie? Begrip en inzicht in je eigen en elkaars drijfveren en kwaliteiten kunnen je hierbij helpen. Deze training geeft je praktische tips en tools om met begrip en positiviteit het beste uit jezelf en uit je collega’s te halen.

Dag 4 Wrap-up
Een afrondende workshop waarin we een check doen op de individuele leerdoelen en de puntjes op de ‘i’ zetten. In een afrondende retrospective blik je terug op het gehele leerproces.

Werkwijze

 1. Voor de start van jouw trainingstraject ontvang je een e-mail met een uitnodiging voor een persoonlijke intake (In de meeste gevallen digitaal in de Mijn Molijn omgeving)
 2. Een week voor aanvang van de training ontvang je een trainingskit thuis met daarin verschillende voorbereidingsopdrachten en alle materialen die je nodig hebt voor de training, inclusief een Bambook notitie boek en iets lekkers voor bij de koffie of thee
 3. De online trainingen zijn per dag opgebouwd en bestaan uit twee blokken van 2 uur (10.00-12.00 en 13.00- 15.00 uur). Hierin schakelen we regelmatig van samen online naar individueel offline. Zo ga je in de lunchpauze praktisch offline met de theorie aan de slag, worden daarna ervaringen van cursisten online met elkaar uitgewisseld en is er ruimte om elkaar feedback te geven
 4. Na iedere trainingsdag formuleer je een concrete hulpvraag en maak je daarvoor een passend actieplan
 5. Je gaat met jouw actieplan aan de slag in de online coaching, waarbij je voortdurend in contact staat met de trainer
 6. Een aantal weken na iedere trainingsdag is er een tussentijdse online meeting waarin cursisten ervaringen met elkaar en de trainer kunnen delen
 7. Tot slot van het trainingstraject is er een afrondende evaluatie waarin wordt teruggeblikt en vooruit wordt gekeken

Planning

Datum Tijd Locatie Aanmelden
Dit is een meerdaagse training
19-03-2021
09-04-2021
30-04-2021
28-05-2021
10:00 - 15:00
10:00 - 15:00
10:00 - 15:00
10:00 - 15:00
Thuis Aanmelden
Datum & tijd 19-03-2021 10:00 - 15:00
09-04-2021 10:00 - 15:00
30-04-2021 10:00 - 15:00
28-05-2021 10:00 - 15:00
Dit is een meerdaagse training
Locatie Thuis

Kosten

Onderdeel Prijs
Training € 1.495,-
Opleidingskosten
€ 1.495,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832