Type opleiding
Klassikaal
Duur
2 uur
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving

Een warmtepomp zorgt op een duurzame manier voor warm water, het verwarmen en in sommige gevallen ook het koelen van een woning. In deze basiscursus maak je kennis met de verschillende typen warmtepompen, hun toepassingen en de werking van de warmtepomp.

Resultaat
Na afloop van de cursus weet je welke verschillende typen warmtepompen er zijn, wat de verschillen zijn, waar ze toegepast kunnen worden en hoe een warmtepomp werkt.

Doelgroep
Medewerkers van gemeenten en woningcorporaties die betrokken zijn bij de verduurzaming van de woningbouw.

Extra bijzonderheden
De modules zijn te volgen op een PC, laptop of tablet, ongeacht besturingssysteem. Je neemt vanuit jouw locatie deel met behulp van een videoconferentie platform, bijvoorbeeld Zoom. De interactieve onderdelen tussen cursusleider en deelnemers worden mogelijk gemaakt door een combinatie van de software in het smartboard van de Kennisstudio en een internetbrowser bij de deelnemer. De sessies worden opgenomen en exclusief voor deelnemers beschikbaar gesteld via YouTube. Deelnemers kunnen de module tot 12 maanden na het volgen ervan online terugkijken.

Doel van deze opleiding

Inhoud
  • Wat is een warmtepomp? En hoe werkt een warmtepomp?
  • Welke typen warmtepompen zijn er?
  • Waar worden de verschillende typen toegepast?
Werkwijze
De cursus bestaat uit 1 online sessie van twee uur vanuit de Kennisstudio van de opleider. Dit betekent niet zomaar een online training, de sessies benaderen zoveel mogelijk de dynamiek van een fysieke cursus. Met een cursusleider die voor een digitaal bord de presentatie geeft, die tegelijk alle deelnemers groot in beeld heeft én een co-host die de chat in de gaten houdt.
De sessie is als volgt opgebouwd: 50 minuten presentatie cursusmateriaal, inclusief ruimte voor vragen. Daarna 20 minuten pauze (en waar nodig meer tijd voor vragen) en aansluitend 50 minuten presentatie cursusmateriaal.

Planning

Datum Tijd Locatie Aanmelden
17-09-2024
13:30 - 15:30
Thuis
Aanmelden
Datum, tijd & locatie
17-09-2024 13:30 - 15:30
Online - Thuis

Kosten

Onderdeel Prijs
Training € 300,-
Opleidingskosten
€ 300,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832