Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving

Met ingang van 1 januari 2024 worden de vernieuwde versies van ISSO 82.1 (6e druk), ISSO 75.1 (6e druk) van kracht. Door de EP Bijscholing 2024 te volgen word je op de hoogte gebracht van de wijzigingen, ervaringen en veelgemaakte fouten. De Bijscholing is verplicht voor EP adviseurs die op 31 december 2023 vakbekwaam zijn. Samen met je mededeelnemers ga je praktijkvoorbeelden uitwerken en de uitkomsten en aanpak bediscussiëren. Je moet de Bijscholing vóór 1 juli 2024 gevolgd hebben, anders is je diploma niet meer geldig. Ook in 2024 sluit je de EP Bijscholing af met een examen.

Resultaat

Door de Opfriscursus te volgen word je op de hoogte gebracht van de wijzigingen, veelgemaakte fouten en ga je samen met mededeelnemers een casus maken en de uitkomsten en aanpak bediscussiëren.

Meer informatie
Als je in 2023 je vakbekwaamheid voor EP-W/B of EP-U/B hebt behaald en in 2024 vakbekwaam wordt voor de detailmethode, moet je wel de bijscholing volgen. Als je in 2023 je vakbekwaamheid hebt behaald voor EP-W en die voor 1 juli 2024 upgrade naar EP-U/B of EP-U/D hoef hoef je de bijscholing niet te volgen. Als je onverhoopt je vakbekwaamheid niet behaald hebt op 1 juli 2024 dan vervalt (tijdelijk) je vakbekwaamheid woningen.

De financiële investering bedraagt 418 euro per persoon exclusief btw. Deze investering is inclusief:

  • De bijscholing
  • Lunch, koffie en thee
  • Lesmateriaal
  • Praktijkvoorbeelden
  • Toets
  • Registratie bij Centraal Register Techniek (CRT) ter behoud van je vakbekwaamheid

Kosten

Onderdeel Prijs
Trainingsprijs excl. BTW € 418,-
Opleidingskosten
€ 418,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832