Type opleiding
Klassikaal
Duur
Klassikale training van 4 uur
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving

Wil jij weten wat ondermijning is en hoe je het kunt herkennen? Tijdens deze training word je meegenomen in de bewustwording van dit boeiende thema. Je leert wat er wordt verstaan onder ondermijning, je leert signalen van ondermijning aan het pand en in de wijk te herkennen. Daarnaast word je meegenomen in de wereld van dure merken en luxe goederen waardoor je aan de voorkant sneller doorhebt dat er iets niet klopt.

Resultaat
Na het volgen van deze training weet je wat er wordt verstaan onder ondermijning. Herken je signalen van ondermijning en weet je welke verschillende vormen van ondermijning er zijn. Je herkent ongebruikelijk bezit zoals o.a. dure designerkleding, tassen, schoenen en sieraden. Kortom je leert ‘anders’ te kijken, met een vernieuwde blik. Iets wat je in de praktijk direct kunt toepassen, dus zeer waardevol is.

Doelgroep
Deze combinatietraining is een eerste kennismaking met ondermijning en o.a. interessant voor medewerkers die rechtstreeks contact hebben met huurders.
Ben jij werkzaam op de afdeling Verhuur, Huurincasso, Leefbaarheid of Onderhoud, dan is deze training een echte aanrader voor jou! Er is geen instapniveau. Ben je weinig tot niet bekend met het onderwerp en wil je deze training fysiek volgen met gelijkgestemden, schrijf je dan zeker in!

Doel van deze opleiding

Deze fysieke training is jouw eerste kennismaking met het thema ondermijning en luxe goederen/ongebruikelijk bezit. Onderwerpen/vragen die tijdens de training aan bod komen zijn;
  • Wat is ondermijning?
  • Hoe herken ik ondermijning?
  • Wat zijn signalen van ondermijning?
  • Welke vormen van ondermijning zijn er?
  • Welke merken zijn populair bij criminelen?
  • Hoe herken ik Haute couture bij criminelen?
  • Hoe herken ik echt en nepartikelen?
  • Wat kan ik doen met signalen van ongebruikelijk bezit?
Werkwijze
De training is informatie, interactief en praktijkgericht. De groep bestaat uit max. 12 personen waardoor er ruimte en persoonlijke aandacht is voor iedere deelnemer, tevens leer je met en van elkaar.

Planning

Datum Tijd Locatie Aanmelden
10-09-2024
09:00 - 13:00
Vianen
Aanmelden
Datum, tijd & locatie
10-09-2024 09:00 - 13:00
ZZZB - Locatie Vianen - Vianen

Kosten

Onderdeel Prijs
Trainingsprijs € 530,-
Arrangementskosten € 55,-
Opleidingskosten
€ 530,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832