Type opleiding
Klassikaal
Duur
1,5 uur
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving

Ongeacht de hoogte van je inkomen kun je in deze pittige tijden financiële onrust ervaren. Wat doet geldstress met jou, welk geldbrein en geldtype neemt bij jou de financiële beslissingen en hoe verleiden neuromarketeers ons tot aankopen. Door het bijwonen van dit webinar word je vanzelf enthousiast om aan de slag te gaan met je eigen geldzaken. Kun je daar hulp bij gebruiken? Dan kun je een individueel, financieel coachgesprek aanvragen waar alle ruimte is voor het bespreken van je financiën en het maken van een geldplan waarna jij weer overzicht en vertrouwen krijgt in je geldzaken.

Resultaat
Na deelname aan deze korte sessie ben jij je bewust van je eigen geldbrein en geldgedrag en maak je meer bewuste geldkeuzes voor nu en de langere termijn.

Doelgroep
Deze training is nuttig voor iedereen. Zowel voor mensen die onzeker zijn over hun geldzaken als mensen die voor hun gevoel de geldzaken goed geregeld hebben. Oftewel voor mensen die vertrouwen of bevestiging willen krijgen in hun eigen geldzaken, maar ook voor iedereen die bijvoorbeeld van weinig inkomen moet rondkomen. Door meer grip op geldzaken te krijgen word je zekerder van jezelf, omdat je weet wat je binnen je inkomsten en uitgaven allemaal kunt doen en ervaar je daardoor minder financiële onrust.

Doel van deze opleiding

Tijdens het webinar komen de volgende onderwerpen aan bod
  • je reptielen- emotionele- en denkende geldbrein
  • je onbewuste geldpatronen
  • welk geldtype er bij jou aan het stuur zit; de struisvogel, de held of bijvoorbeeld de Sint- Bernhard.
  • overzicht in je inkomsten en uitgaven
  • tips om te besparen
  • do's en dont's bij sparen en beleggen
  • je eigen geldplan
  • impact van financiële life-planning
  • diverse praktijkvoorbeelden
Werkwijze
Het webinar van Eef van Opdorp en Jorg van Kortenhof vindt online plaats. Er is veel ruimte voor het delen van kennis en praktische voorbeelden en tips. De groepsgrootte is om deze reden voor het webinar gemaximeerd op 50 deelnemers. Mocht je na het volgen van het webinar behoefte hebben aan advies op maat? Een individueel, financieel coachgesprek kan deze zowel fysiek als online ingepland worden. Neem voor meer informatie contact met ons op via info@decorporatie-academie.nl

Planning

Datum Tijd Locatie Aanmelden
15-10-2024
13:00 - 14:30
Online via MS Teams (link zit bij de inschrijvingsbevestiging)
Aanmelden
Datum, tijd & locatie
15-10-2024 13:00 - 14:30
Online via MS Teams (link zit bij de inschrijvingsbevestiging) -

Kosten

Onderdeel Prijs
Trainingsprijs 287,50
Opleidingskosten
€ 287,50
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832