Na deze training kan niemand meer om jou heen, omdat je je talenten kent, inzet en volop benut!

Opleidingskosten
€ 399,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Wanneer sta jij in je kracht? Weet je waar je goed in bent? Vaak zie je je eigen kwaliteiten over het hoofd, omdat je ze 'normaal' vindt. Maar niets is minder waar, want je hebt veel meer in huis dan je denkt! Wil je je talenten ontdekken en ben je toe aan een training die jou in je kracht zet? Dan is deze training iets voor jou!

Resultaat
  • Je hebt zicht op je kwaliteiten en talenten
  • Je hebt zelfkennis en zelfvertrouwen
  • Je hebt lef om (meer van) jezelf te laten zien
Doelgroep
Voor iedereen die zijn eigen kwaliteiten en toegevoegde waarde in kaart wil brengen en zichzelf met meer zelfvertrouwen wil laten zien.

Doel van deze opleiding

Wanneer je je talenten kent, inzet en volop benut, sta je in je kracht. Maar wanneer wordt een talent een valkuil? En benut je wel al je talenten of laat je misschien ook kansen liggen? In deze training leg je jezelf eens helemaal onder de loep waarbij je profiteert van de directe feedback van zowel de trainer als je medecursisten. Na deze training kan niemand meer om jou heen!

Identiteit
Wat is personal branding en waarom is het belangrijk?

Hoe zie je jezelf?
Kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen.

Verborgen talenten
Aan de hand van je eigen 'landschapskaart' maak je voor jezelf inzichtelijk waar je interesses liggen, over welke specifieke kennis of vaardigheden je beschikt en welke persoonskenmerken jou onderscheiden van anderen.

Imago
Hoe zien anderen jou?

Impact
Wat kun je doen om meer van jezelf te laten zien?

Werkwijze
De trainingsdagen staan helemaal in het teken van oefenen, ervaren en interactie met medecursisten. Daarbij kiezen we altijd de positieve insteek: waar ben je goed in? En wanneer sta jij in je kracht? We vinden het belangrijk dat leren 'leuk' is en direct toepasbaar in de praktijk. Dat betekent dat de training praktisch en effectief is en precies die onderwerpen behandelt die passen bij jouw persoonlijke leerdoelen. We werken met groepen van maximaal 8 personen, zodat je de aandacht krijgt die je verdient.

Digitale leeromgeving
Ondersteunende theorie krijg je digitaal in een online leeromgeving. Opdrachten bij de training laten we zoveel mogelijk vooraf (de voorbereidingsopdracht) en in de praktijk (persoonlijke e-coaching) plaatsvinden.

Voorbereiding en e-coachingsopdrachten

Met de voorbereidingsopdracht denk je vooraf al na over jezelf en over je eigen leerwensen. Die wensen nemen de trainers mee in hun voorbereiding. De voorbereidingsopdracht duurt maximaal 20 minuten. De trainingsdag sluit je af met het formuleren van persoonlijke actiepunten: wat ga jij doen met wat je deze dag hebt geleerd? In de eerste maand na de training ontvang je van de trainer iedere week een korte en prikkelende e-coachingsopdracht. Daarna ontvang je maandelijks een opdracht, zodat je continu werkt aan je persoonlijke actieplan.