Type opleiding
Klassikaal
Duur
5 uur (online) met terugkommoment van 1 uur (online)
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving

Als leidinggevende heb je gesprekken met je mensen over onderwerpen als verzuim, ontwikkeling en inzetbaarheid. Van jou wordt verwacht dat je van deze gesprekken goede en bondige gespreksnotities kan maken. Wat is bijvoorbeeld een goede 'tone of voice', ook voor een niet leuke boodschap? Hoe onderbouw je concreet met argumenten? En hoe leg je de gemaakte afspraken helder vast in een korte verslagnotitie? Een goed gespreksverslag is een belangrijke basis voor een plezierige samenwerking, zodat je samen weet wat je besproken hebt én wat de afspraken zijn. Het in korte tijd kunnen maken van een goed gespreksverslag is daarom een belangrijke competentie voor een leidinggevende.

Resultaat
Na de training Schriftelijke verslaglegging:

  • Weet je hoe je een goed gespreksverslag opbouwt
  • Zijn jouw gespreksverslagen op een eigentijdse manier geschreven
  • Geef je concreet en bondig weer wat mondeling is besproken
  • Weet je met heldere communicatie een niet leuke boodschap te brengen
  • Weet je gemaakte afspraken duidelijk te formuleren
  • Ben je niet meer onnodig veel tijd kwijt met het maken van gespreksverslagen

Doelgroep
Leidinggevenden die gespreksverslagen maken

Doel van deze opleiding

Persoonlijke intake, online coaching en afrondende Meet-up
Een absolute voorwaarde om succesvol te werken aan competenties is zelfkennis: het gaat tenslotte om jou! Daarom begint iedere training met een persoonlijke (digitale) intake. Zo denk je vooraf al na over jezelf en over je eigen leerwensen. Die wensen nemen onze trainers mee in hun voorbereiding. Het beantwoorden van de vragen duurt maximaal 20 minuten. Een online trainingsdag sluit je af met het formuleren van drie persoonlijke actiepunten: wat ga jij doen met wat je deze dag hebt geleerd?

In de twee maanden na de training ontvang je van ons korte en prikkelende coachingsopdrachten. Ook is er de mogelijkheid om feedback op een verslag te ontvangen. In een online Meet-up, ter afsluiting van het traject, deel je je ervaringen en leermomenten met je medecursisten en de trainer. Zo krijg je nog meer persoonlijke tips van de trainer en je medecursisten en leer je ook van hun ervaringen!

Eigen leeromgeving
Zodra je je hebt ingeschreven voor een training krijg je toegang tot je eigen digitale omgeving. Hier kun je al je persoonlijke documenten plaatsen zoals je actieplan, persoonlijke aantekeningen en certificaten. Je krijgt toegang tot de mediatheek met leerzame en leuke filmpjes. Ook krijg je toegang tot de bibliotheek met handouts van de trainingen, boekentips en interessante artikelen.

Werkwijze
1. Voor aanvang van de training ontvang je thuis een trainingskit met daarin alle materialen die je nodig hebt voor de training inclusief een Bambook notitieblok én iets lekkers voor bij de koffie cadeau
2. Je ontvangt jouw persoonlijke intake in onze online omgeving
3. De online training is opgebouwd uit twee blokken van 2 uur (10.00-12.00 en 13.00- 15.00 uur). Hierin schakelen we regelmatig van online naar offline
4. Tijdens de lunch koppel je de eerste ervaringen terug naar de praktijk
5. Na de training formuleer je je actieplan
6. Met persoonlijke online coaching houd je tussentijds contact met de trainer!
7. In een online Meet-up wissel je ervaringen met medecursisten uit

Extra bijzonderheden
In de voorbereidingsopdrcaht vragen we om geanonimisserde eigen voorbeelden van gespeksverslagen

Kosten

Onderdeel Prijs
Trainingsprijs excl. BTW € 459,-
Opleidingskosten
€ 459,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832