Type opleiding
Coaching
Duur
3 uur
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving

Ben jij er klaar voor om met je neus op je talenten gedrukt te worden? Wil jij echt scherp krijgen waar je goed in bent en waar je juist niet teveel energie in moet steken? En wil je een flinke duw in de goede richting om je talenten echt te gaan gebruiken? Dan is het tijd voor een talent-APK. Met een talentscan en een APK gesprek krijg je een boost waar je weer even mee vooruit kunt.

Talent-APK

Ontdek welke talenten jij:

  • Altijd zou moeten inzetten
  • Praktisch kunt gebruiken
  • beter in de Koelkast kunt zetten

Resultaat
Na afloop begrijp jij veel beter wat je talenten en valkuilen zijn en hoe die met elkaar samenhangen. Je kunt helder uitleggen aan jezelf en anderen waar je goed en minder goed in bent. Daardoor ga je in je werk keuzes maken die beter bij je passen en ervaar je meer regie en werkplezier. En je hebt tenminste één concrete stap geformuleerd om je talent meer in te zetten.

Doelgroep
De talent-APK is een stevige, korte boost voor iedereen die behoefte heeft op meer grip op zijn of haar talent. Bijvoorbeeld omdat je werk snel verandert en je bij wilt blijven. Of omdat je voor een loopbaankeuze staat en een extra duwtje nodig hebt. Je wilt helder in beeld krijgen wat jou als professional typeert en welke keuzes daarbij passen.

Doel van deze opleiding

Voorbereiding
Per email krijg je een link naar de Gallup StrengthsFinder talenttest. Dit is een test waarmee je jouw werkgerelateerde unieke kwaliteiten identificeert. De test bestaat uit ca. 188 vragen. Je hebt een half uur tot drie kwartier nodig om hem in te vullen. In de uitnodigingsmail wordt een duidelijke uitleg gegeven en vind je je inloggegevens. Na het invullen van de test ontvang je een uitgebreid sterke punten profiel met veel info en tips voor actie. Ook krijg je een link naar de online coach-agenda om zelf een afspraak te maken voor het APK-gesprek. (De startdatum van 31 december is een fictieve datum. De coaching start op de datum die jij overlegt met de coach.)

APK gesprek
Om je sterke punten profiel alvast een beetje te leren kennen krijg je een voorbereidingsopdracht. Voor deze voorbereidingsopdracht heb je ongeveer een uur de tijd nodig. Het is ook fijn als je vooraf nadenkt over wat precies jouw vraag of behoefte is. Tijdens het APK gesprek van 1,5 uur ligt de focus even helemaal op jou. Bereid je voor op een flinke boost aan positieve energie en aandacht voor jouw vraag.

Wat gaan we precies doen?
We stellen jouw vraag vast: wat wil je precies dat er anders is na het APK gesprek?
Toelichting op jouw persoonlijke sterke punten profiel: hoe moet je het lezen en wat betekenen de talenten en de volgorde waarin ze staan?
Jouw ‘sleutelwoorden’: je bent geen testuitslag maar een uniek persoon met eigen woorden voor jouw talenten
We koppelen je top 5 talenten aan je dagelijkse taken en bezigheden: hoe zie je ze terug, of waar loop je juist op leeg?
Inzicht in je minder vertegenwoordigde talenten en niet-talenten
Wat zijn valkuilen, wat kun je ermee en wat zijn hefboomvaardigheden?
Check of je hiermee je vraag kunt beantwoorden
Welke stappen voor actie ga je zetten?
Achteraf ontvang je een overzichtelijke mindmap van wat we hebben besproken.

Planning

Datum Tijd Locatie Aanmelden
31-12-2024 Startgarantie
09:00 - 12:00
locatie volgt
Aanmelden
Datum, tijd & locatie
31-12-2024 09:00 - 12:00
locatie volgt - locatie volgt
Startgarantie

Kosten

Onderdeel Prijs
Trainingsprijs excl. btw € 385,-
Arrangementskosten (Optioneel!) € 35,-
Opleidingskosten
€ 385,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832