Type opleiding
Coaching
Duur
40 dagen, ongeveer 2 uur per week
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving

Je bent als leidinggevende op zoek naar een traject waarin je kunt reflecteren op je eigen handelen. Je wilt aan de hand van praktijksituaties sparren en klankborden met je coach over de te hanteren aanpak richting je team of collega leidinggevenden. Je wilt (meer) werken vanuit je eigen kracht, talent en zingeving. Wil je individueel en praktisch je persoonlijke leiderschapsstijl versterken? Leren op je werkplek? Met een persoonlijke coach? Dan is deze 40 dagen training leidinggeven iets voor jou!

Waarom 40 dagen?
Wist je dat nieuw gedrag al na 40 dagen fysiek en blijvend zichtbaar is in de vorm van nieuwe paden in je hersenen? Deze nieuwe paden (neurale netwerken) ontstaan en worden gestimuleerd als je veelvuldig oefent in de praktijk. Precies wat je doet in deze training!

Resultaat
We geloven dat je alles in huis hebt om een succesvolle leidinggevende te zijn. Je wilt alleen af en toe een duwtje in de juiste richting. Dat zetje geven wij je met alle plezier! Je overtreft jezelf omdat je na de 40 dagen training leidinggeven:

 • Goed inzicht hebt op je eigen leiderschapsstijl en het effect daarvan op je omgeving.
 • Op positieve wijze meer invloed uitoefent op je omgeving (team en collega's).
 • Effectiever je eigen doelen weet te bereiken met respect naar anderen.
 • Handvatten hebt gekregen om praktijksituaties anders aan te pakken.

Deelnemers geven ons een 8,5 voor deze training en het bereikte resultaat. Overtuigend toch? Je coach is lid van de NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches).

Doelgroep
Deze training is geschikt voor alle leidinggevenden die werkzaam zijn in de corporatiesector. We verlangen inzet en betrokkenheid van je, uiteraard kun jij van ons hetzelfde verwachten.

Aanmelden
Deelnemen? Meld je digitaal aan voor dit traject en de coach neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om kennis te maken en om de planning te bespreken. Die wordt immers afgestemd op jouw wensen. (De startdatum van 31 december is een fictieve datum. De coaching start op de datum die jij overlegt met de coach.)

Doel van deze opleiding

We pakken de 40 dagen training leidinggeven praktisch aan. Je eigen werkpraktijk staat centraal en jouw rol daarin als leidinggevende. Zo sluiten we maximaal aan op wie jij bent en wat je nodig hebt. Dus geen psychologische praatjes, terugblikken op het verleden en/of rollenspellen. Je individuele training wordt door deelnemers meer als inspirerend dan als spannend ervaren.Onze meest gehoorde opmerking van deelnemers: 'Ik wou dat ik dit veel eerder gedaan had, het is zo heerlijk simpel eigenlijk'.

Programma

 • Intakegesprek: de opleider neemt contact met je op en plant samen met jou een startdatum
 • Inzicht in je leidinggevende gedrag
 • Keuze uit: 7 online gesprekken of 5 face-to-face gesprekken
 • 1 (online/telefonisch) opvolggesprek na 3 à 4 maanden
 • Persoonlijk ontwikkelplan
 • Praktische handvatten en tips
 • Voorbereiden en uitvoeren van oefenopdrachten
 • Onbeperkt e-mail- en telefooncontact met je coach
 • Evaluatie en certificaat

Je bepaalt samen met je coach de onderwerpen die je als leidinggevende wil bespreken. Vaak zijn dat praktijkcases. Een praktijkcase bespreken we als volgt:

1. Hoe pak je het (nu) aan?

We kijken naar voor- en nadelen van verschillende aanpakken en houden daarbij zowel jouw talent als je professionele gedrag aan als richtinggevend kompas.

2. Welk gedrag laat je daarbij zien?

Om goed inzicht te krijgen op je eigen gedrag krijg je inzicht in de wijze waarop je je toont als leidinggevende. Niet in termen van goed of fout maar meer in termen van effectief en minder effectief.

3. Welke andere aanpak is er mogelijk?

Door met elkaar te sparren over casuïstiek en leiderschapsonderwerpen wordt je gevoed met nieuwe ideeën die je een boost geven om zaken te intensiveren of juist anders aan te pakken. Je krijgt meer invloed op je team en op je omgeving.

Werkwijze
Met de 40 dagen training leidinggeven kies je voor een individuele, op jou afgestemde, training:

 • Korte maar intensieve training
 • Met een praktische aanpak
 • Je oefent op je eigen werkplek
 • Je hebt een persoonlijke coach
 • Je kunt elke dag starten met de training. We plannen dit in overleg met elkaar. We plannen onze afspraken (handig) bij jou in de buurt.

Planning

Datum Tijd Locatie Aanmelden
31-12-2024
09:00 - 11:00
In overleg met de opleider
Aanmelden
Datum, tijd & locatie
31-12-2024 09:00 - 11:00
In overleg met de opleider -

Kosten

Onderdeel Prijs
Training excl. btw € 1.750,-
Opleidingskosten
€ 1.750,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832