Type opleiding
Coaching
Duur
3 uur
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving

Wil je even letterlijk afstand nemen? De rust op het water ervaren en alleen maar focussen op jezelf? Varen is een heerlijke manier om te onthaasten en tot jezelf te komen.
Vanuit de thuishaven in Eembrugge varen we af met ‘Mika’. In een rustig tempo varen we over de prachtige rivier de Eem. De drukte en hectiek van alledag laat je letterlijk achter je. Tijdens het varen is er alle tijd en aandacht voor jouw vraag of jouw verhaal.

Water is een prachtige metafoor voor je werk of je leven. Welke koers vaar jij? Hoe houd je het roer in handen? Welke tegenstroom ervaar je? Door inspirerende gesprekken, reflectie en de handen uit de mouwen te steken laad je weer helemaal op. Je gaat met een fris hoofd en veel nieuwe inzichten van boord.

Let op:
Deze activiteit plannen wij weer vanaf mei 2024. Je inschrijven kan echter op ieder moment, je schrijft je dan in voor de wachtkamer en krijgt vanzelf een seintje indien er nieuwe data beschikbaar zijn.

Doel van deze opleiding

Inschepen
Welkom aan boord. We maken kennis bij een kop koffie. Voor we van wal steken bepalen we koers. Wat wil je vandaag bereiken?
Aanmeren
Na een half uurtje varen leggen we aan. We gaan in gesprek over jouw talentprofiel. Waar word je echt blij van? Wat is de sleutel tot jouw talent?
Tegenstroom
We varen weer een stukje en jij kunt even lekker naar de horizon turen. Dan kaarten we aan wat jou in het vaarwater zit. Welke valkuilen of obstakels ervaar je?

Overstag
Op welke manier kun jij zelf het roer weer overnemen? Welke acties ga je nemen en wie gaat je supporten. Dit veranker je in een concreet actieplan.
Uitschepen
Terug in de thuishaven nemen we afscheid. Vol positieve energie en met een fris hoofd stap je weer aan wal.
Over Mika
Mika is een retro Doerak motorschip uit 1970. Doeraks zijn stoere, stalen kajuitbootjes die in de jaren 70 het varen bereikbaar hebben gemaakt voor de gewone man. Een soort lelijke eenden van de vaarwereld.
Mika is een eenvoudig schip, maar heeft alles aan boord wat je nodig hebt voor een ontspannen dag op het water, zoals een kleine keuken, een toilet en comfortabele zitbanken in de kajuit. Natuurlijk kun je ook heerlijk buiten zitten en over het water staren. Verwacht geen high-tec vaarervaring, maar wel in een rustig tempo tuffen door de natuur, genieten van de wind in je haar en alle aandacht voor jou.

Voorbereiding
Voorafgaand ontvang je van de trainster de online talententest per mail. Deze mail wordt apart toegestuurd. Dit zeer complete, uitgebreide en vernieuwende rapport, helpt je om jouw koers nog duidelijker te bepalen!

N.B.
Deze workshop doe je individueel. Jij bent dus de enige gast aan boord!

Kosten

Onderdeel Prijs
Trainingsprijs € 390,-

Ervaringen (4)

Kimberley
Waterweg Wonen • Planner
augustus 2023
Fijne omgeving: een boot! Heerlijk rustig op het water met een goede coach.
Anoniem
Anoniem
juli 2023
Goed gesprek , goed uitgediept ! Ik heb hier altijd veel aan
Anoniem
Anoniem
juni 2023
Lucy is een fijne trainer en laat je je eigen tempo bepalen wat voor jou prettig is.
Anoniem
Anoniem
juni 2023
Goed luisterend oor en concrete feedback. Goed aanvoelen.
Opleidingskosten
€ 390,-
Ervaringsscore
8.6
(5)
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832