Type opleiding
E-learning
Duur
2,5 uur
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving

Vanaf 1 januari 2021 is het zover, wij verlaten de EPC als meetinstrument en de BENG-eisen zijn de nieuwe norm voor de energieprestatie van gebouwen. In deze e-learning leer je hoe de wet in elkaar zit en hoe er volgens de nieuwe rekenmethode NTA 8800 berekend wordt.

Resultaten
Na het volgen van deze e-learning weet je de achtergrond van de BENG, de NTA 8800 rekenmethodiek. Je weet wat de verschillende BENG-eisen zijn en kan deze vertalen naar de berekeningen. En vertalen naar de diverse gebouwsoorten. Ook kan je de berekening maken en de uitkomsten toepassen in de praktijk

Doelgroep
In je werkzaamheden ben je bezig met het maken van MPG en BENG berekeningen. Denk bijv. aan een energieprestatie adviseur of vergunningverleners..

Doel van deze opleiding

Aan de hand van interactieve sessies, extra dimensies en oefeningen leer je in deze 6-delige online cursus hoe deze wet in elkaar zit en hoe de nieuwe rekenmethode NTA 8800 berekend wordt.

  • Regelgeving en nieuwe rekenmethode BENG: NTA 8800
  • BENG 1 indicator
  • BENG 2 indicator
  • BENG 3 indicator
  • TO juli getal
  • Praktijkvoorbeelden
  • En nog vele andere extra’s

De module bestaat uit 6 interactieve afleveringen waarbij uitleg wordt afgewisseld met vragen. Elke aflevering eindigt met handige handvatten waarop je moet letten om een BENG-berekening te maken en te beoordelen.

Werkwijze
Na inschrijving ontvang je binnen enkele werkdagen een uitnodiging voor de leeromgeving van Envire waarin je de e-learning kunt volgen. Je resultaat is na afloop niet direct zichtbaar in de academie maar wordt periodiek door ons bijgewerkt.

Kosten

Onderdeel Prijs
Training excl. btw € 250,-
Opleidingskosten
€ 250,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832