Type opleiding
E-learning
Duur
1,5 uur
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving

Wil jij weten hoe je de theorie BENG toepast in de praktijk? In de BENG-Verdieping leggen we, aan de hand van een praktijkcasus, de verbinding tussen de theorie en de praktijk.

Resultaten
Na het volgen van deze e-learning weet je hoe je de praktische vertaalslag kan maken van de BENG-berekening naar je gebouwen en hoe je kunt variëren in keuzes qua installaties en welke invloed dat heeft op de uitslag van de BENG-berekening.

Doelgroep
In je werkzaamheden ben je bezig met het maken van MPG en BENG berekeningen. Denk bijv. aan een energieprestatie adviseur of vergunningverleners.

Doel van deze opleiding

Gelly en Jourdain (de docenten) bespreken de volgende thema’s:

  • Opbouw van de BENG-berekening
  • Installaties
  • Verschillende variaties qua installaties.

De module bestaat uit 4 interactieve afleveringen waarbij uitleg wordt afgewisseld met vragen. In een tweegesprek nemen de BENG-specialisten jullie mee in de praktische vertaalslag van BENG. Na inschrijving krijg je direct toegang tot de module via jouw profiel in de academie.

Werkwijze
Na inschrijving ontvang je binnen enkele werkdagen een uitnodiging voor de leeromgeving van Envire waarin je de e-learning kunt volgen. Je resultaat is na afloop niet direct zichtbaar in de academie maar wordt periodiek door ons bijgewerkt.

Kosten

Onderdeel Prijs
Training excl. btw € 250,-
Opleidingskosten
€ 250,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832