De eerste indruk is belangrijk, juist bij een eerste (sollicitatie-) of kennismakingsgesprek of een belangrijke bespreking, vergadering of presentatie. In de voor jou optimale kleuren wordt jouw persoonlijkheid versterkt en kom je krachtiger over. Bovendien zie je er in de juiste kleuren vitaal en overtuigend uit. 

Opleidingskosten
€ 150,-

Omschrijving

Niet alleen woorden en lichaamstaal zorgen voor communicatie, ook kleuren brengen een boodschap over. Sta jij wel eens stil bij de kleuren die jij in jouw werk draagt? Wil je meer kleur dragen, maar weet je niet welke? Door bewust te kiezen voor kleding in kleuren die jouw expertise ondersteunen, word je meer zichtbaar en vergroot je jouw impact als professional. In de workshop 'Kleur en uitstraling in de zakelijke werkomgeving' krijg je antwoord op de vraag met welke kleuren jij jouw professionele optreden stijlvol en krachtig uitdraagt. De workshop is inclusief een korte individuele kleurenanalyse per deelnemer zodat jij weet in welke kleuren jij gaat stralen.

Resultaat:
Na afloop van de workshop weet je:

  • In welke kleuren je gaat stralen en hoe je deze kleuren kunt combineren
  • Meer over de symbolische betekenis van kleuren
  • Dat je met het dragen van de voor jou optimale kleuren een vitale, professionele en succesvolle indruk maakt
  • Hoe je kleur en contrast kunt inzetten bij het vergroten van jouw zichtbaarheid in het professionele optreden.

Met als resultaat: een accentuering van jou als persoon en een mooie, sterke en professionele (eerste) indruk.

Doelgroep:
Voor iedereen (man & vrouw!) die meer wil weten over het gebruik van kleur in werksituaties en hoe hij of zij met het dragen van zijn of haar mooiste kleuren de verschijning completer, meer zichtbaar en uitgesprokener maakt.

Werkwijze:
De trainer vindt het belangrijk dat de stof direct toepasbaar is in de praktijk. Dat betekent dat het theoretische deel wordt afgewisseld met oefeningen. Om maximale individuele aandacht te geven en bij iedereen een individuele kleurenanalyse af te nemen, werkt de trainer met een kleine groep van maximaal 6 deelnemers. In de training staat het geven van positieve feedback centraal.