Vind jij het lastig om nieuwe dingen te leren? Volg de online training ‘Leren leren’ en verander in een student uit het boekje.

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Leren, blokken, stampen, studeren. We hebben het allemaal gedaan,doen het nog steeds of willen het weer gaan doen. Maar deomstandigheden waarin we leren, zijn danig veranderd ten opzichte vanvroeger. We hebben een baan, een druk sociaal leven, een gezin. Al diedrukte maakt het niet makkelijk om de nodige motivatie op te brengen.Of om voldoende tijd vrij te maken.Wie vooruit wil en zichzelf wil blijven ontwikkelen, moet slimme keuzesmaken. Hij denkt na over zijn drijfveren en de leerdoelen die hij wilbereiken. Hij heeft focus en doorzettingsvermogen nodig en is eenmeester in timemanagement. En hij doet er goed aan de training‘Leren leren’ te volgen.

Voor wie is deze training?
Wil jij die langgekoesterde studiewens oppakken, maar weet je nietwaar je de tijd vandaan moet halen? Wil jij de informatie die je leest ookdaadwerkelijk onthouden? Kun jij wel een opfriscursus ‘effectief studeren’gebruiken? Dan is de training ‘Leren leren’ bedoeld voor jou!

Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.


De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.