Type opleiding
Workshop
Duur
4,5 uur
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving

Het is een hele kunst om je eigen planning niet te laten lijden door alles wat op je afkomt: telefoontjes, collega's aan het bureau en e-mails die ons 24 uur per dag onderbreken. Word jij weleens gek van de waan van de dag? Wil je meer grip en overzicht hebben? En begrijpen waarom het jou niet lukt om alles voor elkaar te krijgen? Dan is deze training geschikt voor jou!
Dit is een unieke training waarbij 100% aandacht is voor jouw persoonlijke eigenschappen, vragen en wensen. In een verdiepende workshop krijg je alles te weten over de kracht van timemanagement en de trainer kijkt later met jou mee op de werkplek. Er komt altijd antwoord op de vraag: "Hoe doe ik het nu in mijn eigen werk en mijn eigen functie?". Je krijgt advies en training volledig toegesneden op jouw situatie.

Persoonlijke aandacht kan alleen in kleine groepen en tijdens 1 op 1 coaching. Daarom combineren we het voor jou en krijg je een 3-uur durende workshop (5 deelnemers per groep) en 1 op 1 coaching. Een krachtig trainingsprogramma met alle ruimte voor jouw vragen aan onze expert.

Resultaat

 • Je hanteert je agenda en mail slimmer voor meer rust en overzicht
 • Je zet taken en verantwoordelijkheden effectiever om naar concrete acties en afspraken
 • Je kunt reële planningen opstellen, van 1-minuut-taken tot grote projecten
 • je houdt zelf de regie in onderbrekingen van mail, telefoon of collega's
 • Je zegt anders 'nee', zodat jij lekker kunt doorwerken
 • Je weet grenzen te stellen
 • Je communiceert duidelijk
 • Je pakt zelf de regie!


Doelgroep

Geschikt voor iedereen, want iedereen loopt weleens tegen grenzen aan. Alles wat je leert is direct toepasbaar in jouw werkpraktijk. Ook voor seniors en managers die slimmer met hun tijd willen omgaan en medewerkers beter willen aansturen.

Bijzonderheden

De trainer kan, als jij hier akkoord mee gaat, de resultaten bespreken met je leidinggevende. Dit zorgt voor een win-win situatie voor zowel jou als je leidinggevende! Voor jou is het de borging van je verbeterpunten; je leidinggevende kan je nog adequater aansturen. Meer informatie kun je opvragen tijdens de training of vooraf bij De Corporatie Academie.

Doel van deze opleiding

Workshop (3 uur)
Het programma start met een inspirerende, interactieve workshop. In deze workshop ga je verder dan een paar tips & tricks. Timemanagement is een manier van denken over alles wat op je af komt.

 • Je krijgt diepere inzichten en toepassingen aangereikt.
 • Je gaat aan de slag met de factoren die van invloed zijn op je werk.
 • Je leert je eigen werkwijze en handelen effectief en kwalitatief te beïnvloeden.
 • Je bent weer opgewassen tegen de waan van de dag en de veeleisende dagelijkse praktijk.
Dit zorgt voor meer grip, meer overzicht, meer rust op je werk! Je gaat tijdens de workshop actief aan het werk met je eigen agenda en e-mail.

1 op 1 training (1,5 uur)
Na drie tot vier weken krijg je een individuele training van 1,5 uur (deze staat in de planning de hele dag gepland, maar tijdens de workshop plan je samen met de trainer het tijdstip van 1,5 uur op deze 2e dag. Je hoeft dus niet de hele dag te reserveren). In deze 1,5 uur is dus 100% persoonlijke aandacht! Samen met de trainer ga je dieper in op de stressfactoren, jouw kracht en kwaliteiten. Je krijgt aanwijzingen hoe je belemmerende factoren ombuigt naar meer grip en overzicht op het werk. Je zal zien dat je weer invloed hebt op je eigen effectiviteit en kwaliteit van werken. De expert kijkt met je mee in het uitvoeren en inrichten van je agenda, e-mail en taken.

LET OP: Omdat je met je eigen agenda en e-mail aan het werk gaat is het noodzakelijk dat je een laptop meeneemt waarop je kunt inloggen in jouw werkomgeving.

Verslag van jouw unieke leerpunten!
Tijdens de training tekent de trainer de belangrijkste punten die je leert voor je uit. Je ontvangt een 100% persoonlijk visueel verslag.

Werkwijze
Deze training on the job zorgt direct voor meer effectiviteit, grip en overzicht. Dat komt doordat de trainer jouw vragen, dilemma's en wensen 100% centraal stelt. Je krijgt advies op maat en inzichten die je een frisse blik geven op je eigen werkpraktijk.

Planning

Datum Tijd Locatie Aanmelden
04-06-2024
13:00 - 16:00
Villa Amalia Vergaderen - Baarn
02-07-2024
09:00 - 17:00
Online - Thuis
Dit is een meerdaagse training
Startgarantie
Aanmelden
21-10-2024
13:00 - 16:00
Regio Nijmegen -
18-11-2024
09:00 - 17:00
Online - Thuis
Dit is een meerdaagse training
Startgarantie
Aanmelden
Datum, tijd & locatie
04-06-2024 13:00 - 16:00
Villa Amalia Vergaderen - Baarn
02-07-2024 09:00 - 17:00
Online - Thuis
Dit is een meerdaagse training
Startgarantie
Datum, tijd & locatie
21-10-2024 13:00 - 16:00
Regio Nijmegen -
18-11-2024 09:00 - 17:00
Online - Thuis
Dit is een meerdaagse training
Startgarantie

Kosten

Onderdeel Prijs
Training excl. btw € 595,-
Arrangementskosten € 55,-
Opleidingskosten
€ 595,-
“Je krijgt inzicht in hoe je je werkzaamheden kan organiseren zonder al te veel tijd kwijt te zijn”
I. Jonker - Rochdale
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832