Type opleiding
Klassikaal
Duur
4 uur
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving

Heb je al eerder de basistraining asbest herkennen gevolgd en wil je je kennis opfrissen? Dan is de nieuwe training Update Asbest Herkennen zeker iets voor jou. De kundige docenten laten alles spelenderwijs de revue passeren en geven je de actuele stand van zaken over asbest mee. Aan de hand van leuke interactieve elementen, zoals een puzzel en een quiz, update je je kennis over asbest.

Het gebruik van asbest is sinds 1993 verboden. Toch bevatten veel oudere gebouwen en installaties nog asbesthoudende materialen. In veel gevallen zit dit goed weggestopt en levert het geen risico’s op. Maar bij renovatiewerkzaamheden of sloop kunnen er asbestvezels vrijkomen, die gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. Om deze risico’s te beperken, is het belangrijk dat personen die met asbest in aanraking kunnen komen, weten hoe ze dit materiaal kunnen herkennen. En hoe ze hier op de juiste manier mee om kunnen gaan. We adviseren de opgedane basiskennis om de drie jaar te updaten om de in de basistraining Asbest Herkennen opgedane kennis, te updaten en nieuwe kennis te vergaren. Dat kan met deze leuke, interactieve Update Asbest Herkennen.

Tijdens deze gloednieuwe training fris je spelenderwijs jouw asbestkennis op. Op een leuke, interactieve en uitdagende manier, ga je met verschillende interactieve elementen aan de slag om jouw asbestkennis weer top of mind te krijgen. Met elke oplossing van een vraag, puzzel of raadsel, speel je een antwoord vrij. De ervaren docenten geven je natuurlijk ook een update over nieuwe wet- en regelgeving en de actuele stand van zaken. Deze training van een halve dag combineert het nuttige met het aangename.

Resultaat
Na het volgen van de cursus ben je in staat om asbestverdacht materiaal te herkennen en er op de juiste wijze mee om te gaan, zoals bedoeld in de Arbeidsomstandighedenwet.

Doelgroep
Iedereen die in zijn beroep met asbest in aanraking kan komen, de training Asbest Herkennen heeft afgerond en zijn kennis wil updaten.

Doel van deze opleiding

  • Update Asbest Herkennen is een speciaal ontwikkelde training om de kennis uit de cursus Asbest Herkennen spelenderwijs te updaten.
  • Aan de hand van interactieve elementen, zoals een quiz, fris je je asbestkennis op en krijg je een update van wet- en regelgeving en de laatste stand van zaken over asbest.
  • De opleider put voor het cursusmateriaal uit rijke bron. De specialisten hebben jarenlange ervaring met asbestonderzoek, handelen bij asbestcalamiteiten en het aansturen van saneringen.
  • De leermiddelen van de training zijn modulair opgezet volgens moderne onderwijsmethoden.

Planning

Datum Tijd Locatie Aanmelden
04-09-2024
09:00 - 13:00
Heeswijk-Dinther
Aanmelden
07-11-2024
09:00 - 13:00
Amsterdam
Aanmelden
Datum, tijd & locatie
04-09-2024 09:00 - 13:00
SGS search opleidingen - Heeswijk - Heeswijk-Dinther
Datum, tijd & locatie
07-11-2024 09:00 - 13:00
SGS search opleidingen - Amsterdam, Petroleumhavenweg 8 - Amsterdam

Kosten

Onderdeel Prijs
Trainingsprijs excl. BTW € 235,-
Opleidingskosten
€ 235,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832