Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving

Iedere manager en leidinggevende vervult in zekere zin de rol van een Vertrouwenspersoon, maar ook HR-functionarissen en veiligheidskundigen krijgen in bepaalde mate te maken met integriteit, vertrouwelijkheid en (ongewenste) omgangsvormen.
Vanuit zo’n aansturende rol is het belangrijk te begrijpen wat een Vertrouwenspersoon precies kan betekenen voor het teamen de organisatie.
Tijdens de ééndaagse introductietraining Vertrouwenspersoon wordt er stil gestaan bij de praktische invulling van de rol, de taken en het werkveld vande Vertrouwenspersoon binnen een organisatie.


Resultaat


Na de introductieopleiding ben je in staat om de rol van opvang en begeleiding te vervullen binnen de organisatie. Je weet tijdig ongewenst gedrag te signaleren en leert wat een Vertrouwenspersoon kan betekenen.

Doelgroep

De introductie Vertrouwenspersoon is opgezet voor iedereen die binnen de organisatie te maken krijgt met o.a. vertrouwelijkheid en integriteit. Daarbij kun je denken aan leidinggevenden en HR-adviseurs, maar ook aan Veiligheidskundigen, Preventiemedewerkers en Arbocoördinatoren.
Wil je jouw kennis omtrent integriteit, werkdruk, vertrouwelijkheid en ongewenste omgangsvormen vergroten? Dan is de introductie Vertrouwenspersoon geschikt. Deze opleiding is opgezet met kennis en ervaring direct vanuit het werkveld.

Studieduur

De Introductie Vertrouwenspersoon bedraagt een ééndaagse opleiding. Wil je je na deze ééndaagse toch (nog) verder verdiepen in het vakgebied van de Vertrouwenspersoon? Of wil je zelf aan de slag als Vertrouwenspersoon? Dan kun je doorstromen in de driedaagse opleiding Vertrouwenspersoon.
Deze prijs is inclusief het boek Gids voor Vertrouwenspersonen.

Kosten

Onderdeel Prijs
Training exclusief BTW € 455,-
Opleidingskosten
€ 455,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832