Duur
1 dagdeel
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving

Deze workshop is geschikt voor grote groepen van 12 tot 40 personen.
Vooraf vullen de deelnemers een vragenlijst in, zodat de trainer de juiste praktijksituaties kan selecteren.

Tijdens de workshop zet de trainer, samen met 2 acteurs de praktijksituaties neer. Uiteraard wordt hierbij interactief gewerkt; de medewerkers in de zaal worden betrokken bij het geven van tips en worden uitgenodigd om het voor te doen.
Op deze manier wordt de kennis uit de basistraining op een leuke en aansprekende manier opgefrist en kunnen daarnaast actuele thema's aan de orde komen.

Doel van deze opleiding

De doelstelling voor deze training is:
  • Enthousiasmeren voor het gebruik van het nieuwe protocol Omgaan met Agressie.
  • Overbrengen van de inhoudelijke veranderingen in de aanpak van Agressie.
  • Creëren van inzicht in het herkennen van verward gedrag (hoe ziet dat eruit, wat doe je wel en wat absoluut niet). Met daarbij aandacht voor de verschillende doelgroepen en de stappen in het agressie protocol.
  • Wanneer melden van incidenten en het nemen van agressief gedrag.
Tijdens deze speelse bijeenkomst worden de medewerkers van woningbouw corporaties meegenomen in het protocol van de organisatie (vooral bij incompany-trajecten kunnen we daar goed op focussen). Tevens krijgen ze educatie over emotioneel, agressief en verward gedrag en evalueren ze gezamenlijk over het benodigde gedrag van de medewerker in verschillende situaties.

Middels een quiz, scènes, filmpjes en discussie leren de medewerkers de mens achter het emotionele, agressieve of verwarde gedrag te zien. Op die manier maakt irritatie plaats voor compassie en rust bij henzelf. De vraag die de medewerkers in staat zijn zichzelf na deze sessie te stellen: kan ik mijn werk uitvoeren? Om volgens protocol verder te kunnen handelen.

Kosten

Onderdeel Prijs
Training € 195,-
Arrangementskosten € 45,-
Opleidingskosten
€ 195,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832