Type opleiding
Klassikaal
Duur
3 uur
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving

Heb jij soms het gevoel dat je brein wat vermoeid is en wel wat breinpower kan gebruiken? Kom dan naar deze inspiratiereis waarbij je de gebruiksaanwijzing van jouw brein leert kennen en een koffer met breinhandvaten en inzichten aangereikt krijgt om je bovenkamer en vitaliteit een boost te geven.
Resultaat

  • je kent de gebruiksaanwijzing van je brein en hebt geleerd hoe je je brein ‘voor je’ in plaats van tegen je kunt laten werken
  • je kent de impact van je eigen mindset en overtuigingen en hebt geleerd hoe je deze kunt ombuigen zodat je nog plezierig kunt werken en nieuwe uitdagingen kunt aangaan.
  • je hebt tal van breintips en tools gekregen om nog plezieriger en effectiever te kunnen werken en afschakelen. Je hebt tips om niet alleen fijner te werken maar ook af te schakelen en te zorgen voor een fijne werk-privebalans.
  • Je leert om ook na de zomer- als de waan van de dag zich weer aandient- de tips om te zetten naar nieuwe gewoontes. Je krijgt inzicht in ‘tiny habits’ die een groot verschil kunnen brengen.

Doelgroep
Dit programma is interessant voor iedereen die zijn eigen brein beter wil leren kennen en graag gevoed wordt met tips en handvaten om eigen breinvitaliteit en breineffectiviteit op een inspirerende wijze een boost te geven.

Doel van deze opleiding

Tijdens deze sessie neem je ‘een duik’ in je eigen mindset en leer hoe je met een ‘frisse breinbril’ je mindset kunt oprekken en je ontwikkelpotentieel nog meer kunt activeren. Ook krijg je een actief inkijkje in de zes groei principes om je eigen brein een mooie jump te laten maken. Kortom; een mooie reis met eiland-hopping op diverse brein-eilanden van het Great barrier Reef. Inspiratie, vernieuwende breininzichten, plezier en actie staan centraal tijdens dit programma.

Extra bijzonderheden
Een week voorafgaand aan het programma ontvang je een voorbereidingsopdracht om je eigen brein alvast te prikkelen.

Planning

Datum Tijd Locatie Aanmelden
25-06-2024
09:00 - 12:00
Oestgeest
Aanmelden
17-09-2024
13:00 - 16:00
Nieuwerkerk aan den IJssel
Aanmelden
Datum, tijd & locatie
25-06-2024 09:00 - 12:00
Corpus Experience - Oestgeest
Datum, tijd & locatie
17-09-2024 13:00 - 16:00
Leefgoed de Olifant - Nieuwerkerk aan den IJssel

Kosten

Onderdeel Prijs
Training € 300,-
Arrangementskosten € 85,-
Opleidingskosten
€ 300,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832